Wandeczko śmiałaś się jak sprzedałem powyżej 3 zł,jak pisałem że na najbliższe miesiące tylko gotówka.Napisz coś teraz mądrego.Ja jeszcze gotówkę trzymam bo to jeszcze nie czas na kupowanie akcji jakichkolwiek.
Dnia 2022-01-30 o godz. 18:46 ~odi napisał(a): > Wanda zarzekała się, że "nie da", a tu proszę jaka deklaracja post factum. > > Zwieracze popuściły nawet najtwardszemu akcjonariatowi :D
Titanic po zderzeniu zatonął. Wanda po zderzeniu jest na lekach. Jeżeli podlewa je coroną - ma prawo konfabulować :-).
txy mam tu nadal pakiet, poprostu odkupie taniej.Dobra spolka jednak kurs jest sterowany, jestem tu nadal, moglam sie nieprzyznac, czy zero moralne? Raczej nie
Dnia 2022-01-31 o godz. 19:20 ~Nicky napisał(a): > Widzę, że znalazłeś tu swoją kolejna muze, kolejna Ele. > > Dobrze widzieć, że nadal trzymasz forme
... widocznie rozsiewam przez laptopa jakieś feromony, że mam takie branie u tej płci :-). Martwi mnie, że nawet jak próbuję Wandzie podać rękę - ona ją kąsa :-(. Nie wierzy w moje dobre intencje ' cy cóś ' ? ps Widzę, że nasze ' dialogi na cztery nogi ' znajdują w Tobie wiernego kibica :-). To cieszy.
Jeśli Wanda kasa umiejętnie to może to być nawet przyjemne...
Trudno nie kibicować temu uczuciu: wprowadzacie element swojsko obyczajowy na tym forum. Ile czasu można czytać jak Lis tropi spiski albo "myśli" o shortowaniu?