Wszystkie wskaźniki pokazują żeby kupować i chyba kupię, branża rozwojowa i aktywna logistyka i transport jest trendy bez względu na ceny i koszty i tak wszystko przezucane jest na klientów ceny logistyczne w Polsce i tak są jednymi z niższych w UE więc jesteśmy bardzo atrakcyjni Wyniki spółki coraz lepsze i wskaźniki dobre ja liczę na zyski i po wykresie widac że konsolidacja się kończy Pozdrawiam i w pn robię zakupy
Dziś spółka ATCCargo podała wstępne wyniki za 4q - rakieta!!! a dodatkowo zamieścili taki komentarz:
”Na poziom wyników finansowych Spółki w IV kwartale 2021 roku wpływ miała przede wszystkim sytuacja na rynku transportu morskiego i lądowego na koniec roku 2021, w tym wysokie stawki za przewozy."
Ciekawe czy w kontekście OTL bedzie podobnie?
Nie wiem o co chodzi, może za stary jeatem?
I przyznaję, że nie bardzo Cię rozumiem, moze dlatego ze nie mogę zejść z rozumowaniem do Twojego zaj..... niskiego poziomu.
i już nie czytaj i nie odpowiadaj, szkoda czasu...
Dzisiejszy artykuł i zapowiedzi spółki bardzo pozytywne , zadłużenie i restrukturyzacja za nami , perspektywy w związku z odrodzeniem gospodarki i cenami za przeładunki bardzo obiecujące .Dzisiejszy wzrost na fajnym wolumenie kończy korektę i daje nowy impuls w kierunku ...bardzo optymistycznym. Końcowy moment na bardzo tanie zakupy .Ostawiam OTL jako lidera wzrostów na 2022 ,podobnie jak spółki turystyczne .