• Wczorajsza sesja Autor: ~Legolas [83.26.157.*]
    Próbuję rozkminić wczorajszą sesję od samego rana popyt się wycofał. A po zejściu do 1.8 zł gigantyczne pakiety na kupno i stały bardzo długo niektóre mniejsze się szybko wycofywały i później nagle ktoś walił w lewo próbując wywołać panikę. Potem nagle na popycie 170 kilo po 1.8 zł 60 kilo po 1.85 zł 19 kilo na 1.9zł nikt nie chciał ich zasypać zaczęły znikać i nagle podaż się uaktywniła. Wątpię że ktoś to wystawiał żeby wywalać z prawej raczej tak jakby liczył że ktoś z zarobionych mu to zasypie przy tak słabym rynku. Jakby chcieli wywalić to wystarczyło przedworaj albo wczoraj z samego rana dać trochę akcji na popyt po lewej i spokojnie by kurs poszedł dalej powyżej 2 zł a nie marne plus kilkanaście procent. Ja wiem że od dołka to było więcej. Ale jakby chcirli ludzi ubierać to przy plus 30% lub więcej a nie przy minus 10% jak wczoraj. Można tak robić jak u Patrowicza ale to na dolnych widłach duży popychacz i wywalanie grosz wyżej wczoraj u nas tak nie było. Sądzę że do raportu za 4 kwartał 10 lutego może być ciekawie.Spółka mega atrakcyjna dla spekuły po super debiucie niska kapitalizacja. W tym tygodniu mieliśmy korektę przed drugą falą i szukanie dołka rynek sprzyjał do wzbudzenia paniki. Czekamy na 2 fale i napewno nie mówię tu o tym plus kilkanaście procent. Zapraszam do dyskusji. Pozdrawiam
  • Re: Wczorajsza sesja Autor: ~Fda [188.146.236.*]
    A co tu dyskutować, tak było. Gra pozorów lub przygotowanie na zejście na1.50.
  • Re: Wczorajsza sesja Autor: ~Legolas [83.26.157.*]
    Ja wiem że że możemy sobie gdybać rozgrywający zrobi co będzie chciał. 1.5 zł jak chcieli to by już w tym tygodniu było. Zobaczymy jak będzie. Na pewno spółka będzie grana zwłaszcza przez te dwa tygodnie.
  • Re: Wczorajsza sesja Autor: ~Wyjadacz [37.109.33.*]
    To się popychacze nazywają i nie o motoryzację chodzi a skarmienie leszcza
  • Re: Wczorajsza sesja Autor: ~Legolas [83.26.157.*]
    Wiem jak się karmi leszczy takich jak ja. Przerabiałem to na spułkach Patrowicza widziałem na Laboccanie jak szła na 28 zł kilka dni temu na Yolo. A tu karmienia wczoraj nie widziałem.
  • Re: Wczorajsza sesja Autor: ~Stalovy [5.184.102.*]
    Z tego co piszesz to ktos probowal popchnac kurs wyzej, ale mu nie poszlo. Pozytyw jest taki, ze nie znalezli sie chetni zasypac zlecen kupna. Bardzo mnie ciekawi wynik za IVq, czy zadziala na plus czy minus. Pozdro
[x]
ECO5TECH -22,63% 1,06 2026-05-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.