A moze warto przeczytac tresc komunikatow np jaki udzial w obrocie stanowil partner ktory wypowiedzial umowe lub tez ze prospekt ma byc uzupelniony o wyniki 2021… warto czytac…
Dnia 2022-01-29 o godz. 10:26 ~Buabua napisał(a): > A moze warto przeczytac tresc komunikatow np jaki udzial w obrocie stanowil partner ktory wypowiedzial umowe lub tez ze prospekt ma byc uzupelniony o wyniki 2021… warto czytac…
I tak i nie. Jeżeli to była ogólnopolska sieć to znaczy że sobie nie poradzili.
Tu trzeba patrzeć za wszystko, tu -0.3%, ostatnio -3% a za chwilę będzie sklep który generował 10%, co w tedy? dalej mam czytać i mieć to w d.pie? same wyniki za 4q są rozczarowujące.. warto sobie zobaczyć kurs akcji po rekordowych wynikach za 4q, daje do myślenia pozdrawiam
Dnia 2022-01-29 o godz. 11:22 ~Lokikoki napisał(a): > Tu trzeba patrzeć za wszystko, tu -0.3%, ostatnio -3% a za chwilę będzie sklep który generował 10%, co w tedy? dalej mam czytać i mieć to w d.pie? same wyniki za 4q są rozczarowujące.. warto sobie zobaczyć kurs akcji po rekordowych wynikach za 4q, daje do myślenia pozdrawiam
Każda strata kontraktu to problem. Jeżeli czujesz się zagrożony to trzeba wyjść i ciąć straty.
Wyniki złe? Tak twierdzą analitycy. Wzrost o 30% to mało? No zobaczymy. Liczę na efekt nowych umów w I kw. 2022r.
Ja tu jestem nowy na akcjach i w zasadzie ewentualny spadek kursu mi pozwoli się powiększyć.
Dobrze zrobiłeś, zresztą co tu się dziwić, w 2019r akcje były po 15zł, na dzień dzisiejszy kosztują 55zł, to jest nadal +270%, nie wspomnę ile sam prezes spółki na nich zarobił jak sprzedawał po ponad 70zł, niektórym takie sumy nawet w nocy się nie śnią pozdrawiam
niektóre sieci przecież wchodziły w umowę z PointPack po to aby ominać zakaz handlu więc miałygdzieś paczki. Skończyło się to wypowiadają na szczęście te największe czyli Zabka Eurocash wchodziły zeby mieć usługę a nie tylko/lub handel w niedzielę