Jak myślicie jest to jakaś myśl, do kompletu czekam jeszcze na cdprojekt za 125, a potem zmiany w nastawieniu do gamingu...jasne może być jeszcze armagedon ale przy takich cenach to już lepiej wygląda...
Też dokupuje tsg, tutaj zachęca dywidenda głównie by dłużej potrzymać a przy tych poziomach cenowych to już 3~4%. Na Cdr podobnie w poziomy cenowe koło 130~140 celuje.
Na to pytanie poznamy odpowiedź w momencie którym będzie można zerknąć na zasady rozliczania gier z GP. Ciągle mam wrażenie że to największa tajemnica.
Osobiście trzymam się zdaleka od mobilek, ale Tag faktycznie w tym momencie wydaje się atrakcyjne. CD projekt stawiam dwa scenariusze. Jeśli przyjdzie strach i kryzys na giełdach( wojna ) to poleci najwięcej z WIG 20 . Natomiast. Jeśli się uspokoi koniec marca będzie ostatnim momentem na zakup w granicach 170-200.
No właśnie też wolę pcf czy CD projekt chociaż teraz myślę drogo, tam zwyczajnie, zaminusowali mnie za tsg, boje się mobilek ale chyba w tej cenie to fajna okazja, pcf to dla mnie perła w koronie,
Minusy plusy jakie to ma znaczenie. W moim mniemaniu cena atrakcyjna więc uważam że dobrze zrobiłeś. Sam strasznnie defensywnie gram w ostatnich tygodniach . Zostałem na Patige Image . Tam patrzę co się dzieje i wierzę że RB TFI tam zamiesza. Ze stalówek zostawiłem Bowim . Incuvo lekko zbieram ale poczekam jeszcze . 3groszowki nie powiem jakie .Pcf bez zmian. Zeszły rok była zrealizowana strata . zbieram za wszystko co zarobię gdzie indziej. Także na tą chwilę ponad 30% portfela. Odzyskanie straty mam przy 47 pomimo średniej 42. Straty miałem 9k . Prowizji nie podam więc margines błędu % . Hehe .