• warhammer x10 potencjał na oculus?? Autor: ~zuch [83.24.230.*]
    bardzo ciekawy opis rynku i szczególnie oculus, jest o Carbon i Warhammer w kontekście ogromnego potencjału.
    https://www.stockwatch.pl/forum/wpis-najnowszy-452409_Incuvo.aspx#452409
  • Re: warhammer x10 potencjał na oculus?? Autor: ~Keks [31.61.241.*]
    Dokladnie. PC BR to jest w tej chwili nisza, a to, co dzieje sie w tej chwili to po prpstu open beta przed Oculusem. Platna open beta:))
  • Re: warhammer x10 potencjał na oculus?? Autor: ~Bb [89.64.93.*]
    Zgadzam się , dopiero kiedy gra wyjdzie ma oculus będzie można coś powiedziec
  • Re: warhammer x10 potencjał na oculus?? Autor: ~asdf [45.134.212.*]
    Dnia 2022-02-15 o godz. 12:25 ~Bb napisał(a):
    > Zgadzam się , dopiero kiedy gra wyjdzie ma oculus będzie można coś powiedziec

Dopiero? Na Steam w recenzjach obraz gry jest jasny - nawet niezłe widoczki, ale gameplay i wrogowie "tacy sobie" lekko mówiąc. Na oculusie będą cięcia w grafice i to normalka, bo hardware słabszy. Może poprawią trochę walkę i tyle. Czy przez to gra stanie sie hitem, skoro na PC jest jak jest? Do tego przed firmą pewnie z rok produkcji nowej gry i utrzymywanie się z TW i "przeciętnego" WH, a koszty rosną. Swoją drogą kolejny Slasher do kolekcji już istniejących na rynku stad slasherów może ekscytować tylko kogoś kompletnie niezorientowanego w rynku gier. Deadend.
  • Re: warhammer x10 potencjał na oculus?? Autor: czohracz [94.172.154.*]
    odrobinę racji masz, ale do końca.
    Ten "przeciętny" WH w 3 miesiące na Steam zrobił 40 % tego co Wizards DT w ~20 miesięcy (125 vs 300 recenzji). Kolejny peak będzie po premierze WH na Oculusa.
  • Re: warhammer x10 potencjał na oculus?? Autor: ~sadface [185.244.214.*]
    Ja tu widzę kolejną spółkę, która miała swoje pięć minut hype. Wystrzał pod stówę, plany, zyski, wodotryski.
    Potem to już klasyka: dodruk dla załogi, koszty i w końcu strata w raporcie kwartalnym.
    Made by NC_Banan.
  • Re: warhammer x10 potencjał na oculus?? Autor: ~Crb [31.60.114.*]
    I biedaku siedzisz tutaj zamiast zarabiac gdzie indziej. Wszystko jasne. Za wolno idzie?
  • Re: warhammer x10 potencjał na oculus?? Autor: zaratustra1 [83.31.78.*]
    Zgadzam się. Siedzę od 50 paru i raczej ze straty już nie wyjdę. Mój błąd, że nie miałem chłodnej głowy i nie policzyłem ile na tym wszystkim mogą zarobić. Na szczęście niewielka część kapitału. Czekam do końca roku na tryb Coop Dark Times i premierę WH na Oculus.Jak się nie wydarzy / będą słabe to żegnamy się alleluja
  • Re: warhammer x10 potencjał na oculus?? Autor: ~Keks [78.88.0.*]
    Ja podobnie. Aczkolwiek wierzę w poprawę gameplayu WH i znaczny sukces na OQ2.
    Premiera byla pospieszona z wiadomych powodow, ale wyglada ba to, ze nie ma w tej chwili innego pola do pracy niz walka wrecz, i to jest do ogarniecia.
  • Re: warhammer x10 potencjał na oculus?? Autor: ~John [5.173.113.*]
    https://www.oculus.com/experiences/quest/421203376451864
  • Re: warhammer x10 potencjał na oculus?? Autor: ~gr [94.246.130.*]
    Dnia 2022-02-16 o godz. 13:34 ~Keks napisał(a):
    > Ja podobnie. Aczkolwiek wierzę w poprawę gameplayu WH i znaczny sukces na OQ2.
    > > Premiera byla pospieszona z wiadomych powodow, ale wyglada ba to, ze nie ma w tej chwili innego pola do pracy niz walka wrecz, i to jest do ogarniecia.

Jeżeli premiera była "pospieszona" ze względu na program motywacyjny, tzn że mają głęboko w d. nabywców ich produktów (graczy). A miało być tak pięknie, myślałem że program motywacyjny jest po to aby kogoś zmotywować do dobrej i wydajnej pracy a nie po to żeby wydawać bubla.
  • Re: warhammer x10 potencjał na oculus?? Autor: ~John [5.173.113.*]
    Masz przecież trzy transze.jedna to żeby gra pojawiła się w 2021 jak by to przedłużyli to by wszyscy pisali wiadomo co
    Widze, ze kolega idealista:) Brak odpalenia programu motywacyjnego w 2021 mogl skutkowac odejsciami i rozpadem zespolu, wiec majac do wyboru to albo wydanie gry dokonczonej w 90% i spokojną pracę nad dalszymi ulepszeniami, premierą na OQ2, coopem w wizardsach przy stabilnym i znajacym projekty zespole - cieszę się, ze wybrali to rozwiazanie:)
  • Re: warhammer x10 potencjał na oculus?? Autor: ~Nunzo [91.207.172.*]
    A program odpalił? Zespół jest stabilny? Podawali to w jakimś wywiadzie, czy kolega idealista :)?
    Odpalil, spelniony zostal warunek pierwszego progu - wydanie gry do konca 2021.

W tej chwili po przeszukaniu portali rekrutacyjnych znajduję tylko ogloszenia na testera i sound designera. Nie rekrutują na stanowiska seniorskie.

Więęęęc pokuszę się o stwierdzenie, ze tak, owszem:)
  • Re: warhammer x10 potencjał na oculus?? Autor: ~Crb [31.60.70.*]
    Po co ci wywiad? Wazne ze w sadzie odpowiednie zmiany zrobione - poczytaj ESPI. Wiec pierwsza transza sie materializuje
  • Re: warhammer x10 potencjał na oculus?? Autor: ~Akcjonariusz [5.184.211.*]
    Spółka padaka... Dramat... Szkoda nawet komentować... Dalej w dół i Tomek przyzna mi rację zero możliwości odbicia, przy takim wolumenie to sobie mozna robić zabawy kursem ale złotówkę już w to dziadostwo nie zainwestuje
  • Re: warhammer x10 potencjał na oculus?? Autor: ~Tomek [188.33.250.*]
    Tomek podtrzymuje swoje zdanie: gra na wymeczenie. Skutecznie idzie po wpisach na forum. Dlatego ja nie komentuje ostatnio bo nie ma sensu. Pozdrawiam.
  • Re: warhammer x10 potencjał na oculus?? Autor: ~Eldorado [89.64.6.*]
    In Metaverse we trust
  • Re: warhammer x10 potencjał na oculus?? Autor: ~Akcjonariusz [37.47.188.*]
    Tomek ale gra na wymęczenie kursem również też męczarnia była na 50.xx zł i stagnacja kurs zleciał o prawie 50% więc gdzie jest koniec męczenia przy jakiej kwocie? Inwestycja z perspektywy roku raczej słaba...
  • Re: warhammer x10 potencjał na oculus?? Autor: ~Eldorado [89.64.6.*]
    Nie ma żadnego grubego ani gry na wymęczenie. Po prostu słaba premiera i kurs zleciał do bazy. Nikt nie chce kupować bo pod co? Albo realizujemy straty albo czekamy na zmianę sentymentu oraz na dobre informację. Mieli przejść na główny i tego nie zrobili, a tyle obiecali. Takze nie oszukujmy się, spółka cenowo jest tam, gdzie się jej należy. Niestety, bo sam mam akcje od dłuższego czasu.
  • Re: warhammer x10 potencjał na oculus?? Autor: ~Tomek [188.33.250.*]
    Gdybym znal odpwiedz to kupowalbym idealnie w dolkach. Niestety grajacy nie podzielili sie ze mna scenariuszem ktory rozgrywaja.
    Pamietaj, ze 90 tys sztuk poszlo w okolicy 50 zl i jest malo prawdopodobne ze ktos wychodzi przy 30.
    Ciagle tez podkreslam, ze ja jestem od 2020 z planem na min. 4 lata a moze dluzej jesli rynek bedzie rokowal bardziej niz zalozylem. Nic po drodze nie zmieni mojego scenariusza.
    Wszystkim wpadajacym na chwile czy rok moge tylko kibicowac zeby robili to w dolkach i sprzedawali na gorkach. Mi po kilkanastu latach na rynku udaje sie to moze w 40% ale kazdy ma inna strategie :)
  • Re: warhammer x10 potencjał na oculus?? Autor: ~Azotyn_sodu [5.173.19.*]
    Teraz jest tanio, nawet jak to nie będzie dołek to w dłuższym okresie czasu poziom 28zł będzie w dołku. To samo na incuvo.
[x]
CARBONSTU 0,00% 6,30 2025-09-26 12:14:22
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.