Dlaczego Road który jeszcze nic nie pokazał ma wycenę prawie taką samą jak Drago które odniosło bardzo duży sukces?
Skąd ten wzrost kursu? Pod zamknięcie luki?
Aha ok. Ja dzisiaj sprzedałem długo się nad tym zastanawiałem ale to indywidualna kwestia. musialem wybrać między Road a druga spolka póki co trafnie bo tamta sporo rośnie
Pod spekulację, nikt nikomu nie broni wycenić ATSa nawet na 200 baniek, pytanie czy zostanie to potwierdzone jakością gry i sprzedażą. Zaraz okres zamknięty więc przy obecnej wycenie za około 20 baniek można skupić wszystkie akcje dostępne w obrocie a później je wciskać innym wedle uznania
Sprzedales? Może teraz zacznie się jazda w dół. Tez zastanawiam się co zrobić. Podejrzany wzrost kursu, wg ustawione i może być to pułapka. Żeby nie było jak z Baked…
Kilkukrotnie większy potencjał? Dlaczego? Stara wishlista, gorsza grafika. Drago ma super klimat:) uważam ze sukcesu drago nie powtórzą ale nie mówię ze gra będzie wtopą.
Można wstępnie oszacować graczy z podobnych tytułów jest ich bardzo dużo więc sukces będzie na pewno a wszystko zależy od jakości gry ale trzeba być w pociągu na pewno. Jak będzie gra ok. Bez żadnego sukcesu to 70zł tak będzie a jak gra będzie sukcesem to 120zł może być mało.Ktoś to sobie już wcześniej policzył i zbiera z rynku jak leci a towaru jest może za 22 mil.