Gosciu jakie spada. ja mam kredyt pod zakup akcji a kupilem jak byly po 60 zeta. tu musi byc szybko z 70 a jeszcze lepiej 80. jak nie to spadam niech inni sie mecza
Trochę zaspałeś kolego. Ja tam wyrzuciłem większość jak ta lawina się zaczęła. Trochę mi jeszcze zostało, ale poczekam na podbitkę, aby się pozbyć. W następnych latach zysków już nie powtórzą, a siedzieć tu kilka lat przy kursie 30 do 50zł mi się nie uśmiecha. Trochę smutna ta Twoja historia, ale na giełdzie statystycznie 70-80 procent ludzi traci. Doradzać Ci nie będę bo się dziwnie robi na świecie i czasem lepiej w gotówce przeczekać. Pozdrówka
Tak jak pisaełm wczesniej. Teraz znów marsz w kierunku 40zl. Na innych formach wszyscy maja to samo zdanie 30-40% gotówki w portfelu. Nie wszystko w akcjach. Tu widac ze na trwaly wzrost sily nie ma
Tak Kaziu, obiecująca jest zwłaszcza końcówka dzisiejszej sesji. Ciach, w ostatniej minucie dogrywki ( żeby ktoś czasem nie przebił) jedną akcją zrobiony mały minusik. Ale jest ! Brawo ! :)) Zresztą całą sesję gościu trwał w postanowieniu i co jakiś czas sprzedawał 1 akcję , żeby nie za dużo. Coś mi to mówi . Myślisz pewnie, że inni już zapomnieli o bardzo dobrych wynikach i nowym infie otwierającym lepsze perspektywy sprzedaży Jak ja lubię takich strategów. :)
Ok Venus widziałem to samo, ale to wynikało też z tego, że gościu sprzedał 1 sztukę do najbliższej oferty zakupu, która była. Nikt drożej kupić nie chciał. Popyt się zaczął się cofać. Czytam od jakiegoś czasu to forum i facet, który tu często pisze zauważył, ze tak teraz do wyników już będzie czyli takie zbieranie akumulowanie akcji. Wszystkie te super informacje nie spowodowały wzrostów. Zresztą zobacz na inne spółki tam też spadło od maxów już sporo i tez nie ma chęci na wzrosty. A Ty jak widzisz kurs spółki w najbliższym czasie?
Tak ale nie musiał tego robić, bo czym innym jest konkretna sprzedaż, a czym innym prowokowanie spadków jedną akcją, to działanie z premedytacją. Co będzie z kursem, to zobaczymy, akcji w obrocie niewiele.
Nudny nie ukrywa ze chce dokupić po taniości. Może to on lub jego konkurencja z podobnym planem. Wyda mi się, ze duza czesc osob kupuje tu akcje i o nich zapomina. To zdecydowanie nie jest spólka do spekulacji. Mimo wszystko wydaje mi się z kurs zmierza w kierunku poniżej 50zł, bo zbytniego popytu nie widać, a bardzo łatwo w takiej sytuacji kurs dołowac. Dzieki za odpowiedz