Ruszy ruszy już wkrótce. Wyniki Q4 domykające 2021r, dywidenda i plany przeniesienia na rynek główny zrobią swoje. Pozdrawiam wytrwałych akcjonariuszy.
o kolejny leniwy LAMUS jak @draxar co tylko czeka aż ktoś inny mu podstawi koryto pod szczękę a on skonsumuje. do roboty leniu, co juz nie laska sprawdzić samemu kiedy będą wyniki ? co ciężko tak ruszyć xD ?
Sprzedawajcie na wyscigi a tymczasem spólka tak szybko sie rozrasta ze juz ma odrebna strone z autorskim oprogramowaniem Executive Automats i pewnie z ta dynamika bedzie dzielic sie na 3 podspółki : xplus polska,xplus global i Executive Automats . Executive Automats w sumie po opracowaniu nowszej wersji oprogramowania moze pujsc na sprzedarz np. do Microsoftu . To nie sa wymysły bo Executive Automats ma juz odrebna strone główńa jak osobnego fejsa. A tu link do strony dla niecierpliwych : https://www.executiveautomats.com/
Źle mnie chyba zrozumiałeś bo ja nie sprzedaje tylko dokupuje bo wieże w spółkę choć w GPW mniej ale wiem że za kilka lat XPL będzie wypłacać dywidendy tyle co dziś są warte akcjie.