Może się jeszcze raz się odbić od od 66 lub spadnie na 40. Słabo to wyglada ale trzeba pamiętać z jakiej ceny te akcje startowały a Novavax nie podaje informacji na temat szczepionki na Omikrona. Do tego powinni uzupełnić dokumentacje do FDA, mają czas do końca miesiąca ale jakoś nie spieszy im się.
Pamiętasz mówiłem że mi odjechała razem z Allegro. Sam nie czy 61 myśle że trzeba patrzeć na 66 jak nie to 61 albo 44. Napisze o tej spółce na innym wątku.
Dopóki jest korekta, a raczej już bessa w USA to nic w górę nie odbije. Dzisiaj nawet indeksami nie ruszyło info o wysokim PKB, dużo wyższym niż consensus, chyba 1,5% wyższym od consensusu. W takim razie do dołka jeszcze daleko. Tak ja myślę
To jest możliwe co piszesz, z drugiej strony popatrz na biotech i indeks us 100 ten sam wykres wszytsko silnie skorelowane. Ciekawe czy zrobią podwójny dołek czy też będzie y mieć dalsza kontynuację spadków
Jeżeli jest trend spadkowy i świeca z długim cieniem dolnym. To pomimo podbitki kurs zawsze podąży na poziom cienia, jeżeli wzrosty nie będą kontynuowane. Czyli 66 napewno będzie
Tego nie wiem ale nie wiele dni do FDA. Dziś naganiacz z Twittera pytał inwestorów za ile powinien sprzedać firmę skoro w tym roku zarobi minimum 12 mld$. Według obecnej kapitalizacji inwestycja zwraca się w 7 miesięcy. No ale giełda swoje a realia swoje. Oczywiście pytanie było czysto retoryczne bo Stanley nic o tym nie mówił.
Same Nostradamusy tu siedzą źle wam kula pokazuje może wifi znikło powinności wosk lać to może będziecie mieli lepsze informacje o cenie Novavax szpecyki