• fon Autor: ~akcjonariuszka [31.130.109.*]
    Mam po 1 zł, ile straty nie wspomnę /7 lat,/ nie sprzedam ze stratą, nie odliczę od podatku, bo się wyleczyłam z takich transakcji , jak sprzedałam to urosło, jak sprzedałam i odkupiłam np.eurocasch, braster to jeszcze bardziej poleciało na południe, czekam na cud na FON
  • Re: fon Autor: ~Hillela [94.101.19.*]
    mam po 1,80 zeta i nie narzekam
  • Re: fon Autor: ~Gniot [83.7.117.*]
    Na tym największym gniocie GPW, chyba nigdy nie odrobicie !
  • Re: fon Autor: ~Mnich [109.95.143.*]
    Ja pier.... Hill juz wszystko rozumiem kupiles za 1.8zl wisisz po same jaja na haku -90% dlatego tak panikujesz i naciągasz... Hill przykro mi ale nic juz nie odrobisz przez najbliższe 10lat. Ja kupowałem poniżej 0.2 przy 0.52 sprzedałem zarobiłem 97tys. Resztę sprzedałem z zyskiem paru tysięcy. Nie wiem ile masz akcji ale wwaliles się grubo
  • Re: fon Autor: ~Gniot [83.7.117.*]
    Z tego wynika że slot to było oszustwo i lep na nowych do zawieszenia na haku ?
    Mnich lapptop zaszła pomyłka 1,80 kupowałem Columbus 1,80 , sprzedawałem 110 zeta . sprawdziłem na rachunku na pisowni się pomyliłem dzieciaku
  • Re: fon Autor: ~Scierwo [37.47.120.*]
    Przez pomyłkę to prawdę napisałeś na tym smieciu wisisz po 1.8zl huahahhahaha emisja akcji 9mln trup
  • Re: fon Autor: ~Mnich [109.95.143.*]
    Co ty z tym laptopem? Tak dokładnie to oszustwo i lep na zawieszenie na haku innych. Hill skoro tak to pochwal się po ile kupowałeś FON i skoro masz konto maklerskie i takie przychody jak z columbusa to czemu notowania na Interii sprawdzasz zamiast na porządnych płatnych platformach. Mi się wydaję hill że ty zwykły leszcz jesteś który po same kule wisi na haku... I zamiast słuchać starszych to stażem to od 5 lat trąbisz o wzrostach, albo zwyczajnie jesteś opłacony przez zarząd
    słuchaj jak tu by nic nie było to byś to siedział lapptop
  • Re: fon Autor: ~Mnich [94.254.174.*]
    I hill nie żadna pomyłka specjalnie sprawdziłem notowania Columbus nigdy nie był po 110 max miało 85zl... Więc nic się nie pomyliłeś tylko wygadałeś szczególnie ze naciągasz od 2017 czyli idealnie wtedy kiedy fon widziało ostatni raz 1.8-2zl... Wisisz kolego na haku... Przykro mi
    to ty nie chcesz to uwierzyć rok 2020 zaczął się szczyt 5 sierpnia do piątku od 105 - 115 zeta i zjazd powolny
[x]
FON 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.