Wielu by sprzedało po 8.
Żałuje ale wierząc w super perspektywy zostałem, po 11 trzeba było w maju wywalić i zainwestować w cokolwiek.
Setki szans na dobry zarobek, tu niestety -30%, podobnie jak i na synektiku.
Szczęście że w tych spolkach mam tylko 30% portfela.
Czytałem w necie wiele negatywnych opinii o głównym udzialowcu ale wierzyłem w firmę a nie osobę.
Niestety tak to nie działa, obie firmy wzorowo do przodu niestety kursy...
Tu jescze przynajmniej straciłem tylko zysk w najlepszym roku giełdy od kilku lat.
Po 7,60 na kupnie to sobie wsadż.8 zł i grosza niżej.I jak pisze KR za jakiś czas i po 8 nie sprzedam.Teraz mam coś na oku to bym sprzedał ale nie po 7,60 cwaniaczku.I po 8 zł to taniocha.
Niestety będąc tu już długo zaczynam wątpić czy tu zobaczymy jeszcze 8zł, skala żenady jaka tu się rozgrywa aż mnie przeraża, obroty po kilkanaście tysięcy złotych, ciągłe obsuwanie się kursu a twierdzenie że coś będzie jest tak samo realne jak wygrana w lotto. Poczytaj forum ilu pisało o mega dywidendzie i wzrostach a zobacz od 10 miesięcy co się dzieje. Giełdowe śmieci rosną a tu mamy taką perłę która gnije. Dziś -4% przy giełdzie -1%. Także nie pisz co będzie bo za chwilę 5000 akcji i będzie 7zł i 10tys w następnym tygodniu i może być 6.
Staraj,sie staraj.Moje akcje zobaczysz, ale pierwszego lutego w ofertach sprzedaży.Wszystkim posiadającym proponuję wystawienie oferty sprzedaży 1 lutego z limitem ceny ot tak 100 % większym czyli po 16 zł.I pokażemy ilu to akcji pazerny nie dostanie.Ja swoje wystawiam 1 lutego po 16 zł.
Antku nie wiem co słychać w Łodzi, mieszkam w zupełnie innej części Polski, IP - które widzisz to mój operator Toya. Proponuję nazwij swoją akcję "policzmy się" jakiś czas temu jeden koleś coś podobnego organizował na Rankprogres. Zapewniam Cię od tego kurs nie wzrośnie. Tu aby podnieść kurs trzeba znaleźć kupujących a nie kilku pikusiów którzy są pewni że za tydzień, miesiąc będzie +50% ale sami boją się albo nie mają za co kupić. Klops. Trzeba kogoś z Twoimi przekonaniami ale i z gotówką - to recepta na sukces.
Twoje marzenia strasznie rozmijają się z rzeczywistością. Na takiej sesji jak dziś mvp nawet nie jest w stanie utrzymać się na 0. Popatrz połowa spółek z gpw rośnie po 2-10%, indexy na pięknych + a tu nawet nikt nie chce postawić 1000 akcji do kupna. Zastanów się i zgadnij dlaczego?
Znów dziadujesz? Dziaduj dalej po 50 sztuk.Ja już nie sprzedaję.Ale kto bogatemu zabroni dziaduj,dziaduj.Wkrótce duże wzrosty na giełdzie, pewnie wtedy ci sprzedadzą po 9-9,5 zł.Teraz bys kupił za tydzień dwa już po 9,5 nie kupisz.
Tak ty za to jesteś przykładem inteligencji i światłości.
A Twoją mądrość i fachowość obrazuje wykres tej spółki ale za dwa tygodnie 9.5zł to będziesz się bardziej wiarygodnie prezentował.
Chyba że nie to najwyżej napiszesz ze za kilka tygodni 10.
Znów będziesz miał szansę zabłysnąć.
Dużo dziś nakupiłeś? Tak z ciekawości.Na zleceniach sprzedaży leży tylko jakieś 8000 akcji i to do 10 zł.I jakieś 12 000 po dużo wyższych cenach.To się nie nakupi.......
Nikt dzisiaj nic nie kupił GPW spada wszyscy ustawili sie niżej a tu sprzedaja ych niema ... zobaczymy moze jak sie USA otworzy to bedzie jakas panika..
Jest coraz bliżej do wyników nikt już raczej w dół nie będzie sprzedawał bo niby po co ? Będą wyniki ludzie sobie przeliczą jaka dostana dywidendę i spokojnie będą trzymać akcje.
Kurs kolejne 10% niżej a chętnych do zakupów perły brak, dziś wiele spółek chociaż odrobiło 2,3% a tu nawet przez chwilę nie wyjdzie na+. A niektórzy tak się deklarowali na zakupy :)
Była okazja kupić po dobrej cenie coś innego to miałeś szansę po 8 zł.I nakupiłem.Teraz to nie zamierzam sprzedawać Marvipolu.Możesz sobie mielić akcjami ale w ofercie sprzedaży na interii widać że żadna z ofert nie spada.Do czasu ogłoszenia wyników rocznych ,kwartalnych i info o dywidendzie masz coraz mniej czasu a my sobie poczekamy.Do końca czerwca cztery miesiące.No i z każdym dniem mniej a jak na tych innych narośnie górka to wrócimy tu dokupić po 8 zł.Najlepszego
Dnia 2022-03-01 o godz. 12:55 ~Niechetny napisał(a): > To co tu robisz?
On się czai tak jak ja by dokupić ... różnicą taka ... że ja nie p...lę od rzeczy ... uda się to dokupuję by mieć więcej nie to ... trudno ... będzie mniejsza inwestycja w dobry papier :(
Kupuj chłopie!!!
Okazja życia 7.2 tanio jak barszcz :)
Możesz również wziąć drugiego champion że stajni synektik również lada moment będzie wart miliony :)
Piszę ci od dłuższego czasu że szkoda życia na inwestycje z tym Panem.
Ty uparłeś się i przekonujesz wszystkich że spółka jest cudna, wszyscy starają się to kupić więc dlatego zbijają cenę.
Ogarnij się każdy probuje się z tego gniota ewakuować a że nikt nie kupuje kurs zjeżdża.
Czy sądzisz że 40gr dywidendy odmieni rzeczywistość?
Pań K. jest tak kochany przez rynynek że jego perla oprócz rankprogresa jest najsyfniej wycenianym developerem.
Domdev, develia, wikana, atal ....popatrz na p/e c/wk i zastanawiam się zanim coś napiszesz.
Żegnam.