Wpis na poziomie naganiacza z bankiera, Qubic to już pusty bęben co tam można przejąć ? akcje spółek zależnych bo tak to nic tam niema. Wycena szoruje po dnie a o planowanym skupie cisza ...
Myślę, że takie fejki niczego tu dobrego nie spowodują, wręcz przeciwnie.
Ale tak z rok temu pisałem, że na pewno jedną z opcji, która daje nam nadzieję, to jakies przejęcie konkretne.
Akcje trzymam, moze kiedys cos takiego nastąpi. Wtedy w 2 dni bysmy tu mieli 20zl, a nie 10. Ehh, pomarzyc mozna, to nic nie kosztuje
Wartość Qubica jest dużo większa niż nam wszystkim się wydaje. Jeżeli prawdą jest to co mówił Prezes w jednym z wywiadów, że dzieki licznym promocjom w bazie mają ponad 2 mln graczy to dla wielu podmiotów może to być bardzo łakomy kąsek. Nawet jeśli nie widać tego po wynikach.
Ja to wszystko wiem, dlatego mimo wszystko ciesze sie, ze wisze tu niz na jednej z 90proc innych spolek gejmingowych. Tutaj szansa na odbicie jest jaka jest, ale na wiekszosci innych nie ma jej w ogole
Pisanie takich bzdur wyssanych z kloszardowego palca, którego ma w spodniach naprawdę niczemu nie służy. NIkt normalny, myślący, przy zdrowych zmysłąch nie uwierzy w takie bajki,podobne bajki uskuteczniają naganiacze ja Jujubee gdzie opowieść była taka, że społkę przejmie 11bit, tam przez chwile była nadzieja bo społka zrobiła emisje dla inwestora po 5 zł, a akcje chodziły w tym czasie po 3 zł, więc co bardziej naiwni i łatwowierni mogli mieć płonną nadzieje, że zdarzy się cud. Oczywiscie jak to na społkach g...nach cuda sie nie zdarzają. Tutaj nie ma nawet takiego cienia nadziei jak na Juju , poza tym cała filozofia tej spółki, wybrana droga to jest jedna wielka porażka, bo poazuje sie, że to co wymyslił tutajszy bonzo, guru, szef okazuje sie nie byc warte funta kłaków. Myslał, myslał, myślał , lata mijały a on myslał i jedyne co wymyślił to portowanie badziewnych gier, które według terminologii piłkarskiej mozna ocenić jako 4 liga okręgowa w Polsce czyli 5 liga polska cczyli może 8-9 liga światowa ....gry, które na NS chodzą po 1-2 $...i całą strategia rozwoju przez lata obmyslana misterie okazało sie, poszła jak krew w piach, tworzenie dziwnych społek nie wiadomo po co, te portowania tych gier, jakieś dziwne wyprzedaże które miały dac miliony, wszystko o kant d... kurs 1,8-1,9 , spadnie na 1,3? ciekawe... Możnaby to porownać, że konczysz studia, idziesz do pracy, wstajesz codziennie o 4 rano , bierzesz lodowaty prysznic, jak wszyskie wilki biznesu mowią w wuywiadach dla naiwnych w Foresie, pozniej zen, medytujesz, i zapierd.... po 16 godzin 7 dni w tyg , nie bierzesz wolnego, bez urlopow, nie palisz wunglem tylko korzystasz z paneli słonecznych, nie jesz mięsa tylko warzywa , szczęsliwe warzywa , pijesz tylko sojowe late, jestes cierpientnikiem a po 10 latach takiego zycia okazuje sie że
maszy tyle ile miałeś przed rozpoczęciem pracy. Hm super..... To jest droga Qubica
Oczywiscie jak zawsze na takich społeczkach jest grupa nadonów, kołkowiczów jak ty , którzy siedza i ciesza sie, że przycieli 20 groszy. Ty mi nie mow co ja mam ze swoimi akcjami robic, ty z nimi rob co chcesz.Ja tu nie wchdziłęm 5 lat temu, żeby po takim czasie kurs akcji wrócił do bazy, dajesz społce pieniadze a nie jestem pi...m spekulancikiem, który zadowala sie 20 groszami na akcji, tylko inwestuje na długi termin, na lata to mam sie cieszyc jak wy, ze odbiło sie ze 1,8 na 1,9 ? Nie będę chwalił spółki i goscia nią zarządzającego skoro facet nie potrafi zarządzać spóką . Czy ty sie słyszysz? Luzu...ty sprawdz czy masz luzy w majtkach .