• Ważne Autor: ~Marian [188.147.35.*]
    W jakim celu zarząd skupował jakiś czas temu akcje? Zebrali z rynku prawie 5%
  • Re: Ważne Autor: ~Marian [188.147.35.*]
    Robili to kupując powyżej 20 groszy. Wychodzi na to, że tylko drobni mają coś w głowie a grubi nie myślą. Kiedy w końcu ci wszyscy milionerzy nauczą się słuchać rad drobnych inwestorów!
    Tylko ummmm oraz MiŚ myślą a nie prezesi spółek giełdowych!
  • Re: Ważne Autor: ~Jw [195.20.201.*]
    Gdzie masz info o skupie z rynku ? Z bankiera forum ?
  • Re: Ważne Autor: ~Ummmmmm [37.72.126.*]
    lepiej poczytaj ile kosztuje zalozenie spolki gieldowej i jak sie wyciaga ostanie pieniadze z trupa hahahhaha ubrani ubieraja innych naiwniakow, CYPR WITA
    Ummmmmm,

Jako znawca i człowiek, którego słucham wyjaśnij mi jak zostały wyciągnięte pieniądze z tego trupa.
    Czytam Cię i to co piszesz traktuję najpowazniej na tym forum, więc liczę na wyjaśnienie. Poza tym szkoda, że nie ma kogoś takiego na innych forach bo tylko Ty masz zawsze rację.
    chlopie kupuj pakiety stoja z prawej nie cyckaj sie bierz ile wlezie ale pewnie sam jestes ubrany po 30 groni albo i lepiej jeszcze przez rafalka wiec sobie naganiaj :-)
  • Re: Ważne Autor: ~Jerzy [94.254.174.*]
    Marian przecież ff to 13.83% nic nie skupili
    Ja nie mam żadnych akcji. Przecież piszę wyraźne, że masz rację. Tylko wyjaśnij mi jak z tego trupa wyciągnęli ostatnie pieniądze.
    Ummm a tutaj masz dowód że nie tylko są chętni na sprzedaż
    https://zapodaj.net/6832185d6a5a6.jpg.html
    ahahahhahahaha 300k hahahahaha bedzie rakieta hahahahahhaha
  • Re: Ważne Autor: ~BratUmmmmm [188.147.35.*]
    Pisales że z trupa wyciągnęli pieniądze, jak to zrobili?
  • Re: Ważne Autor: ~Jw [195.20.201.*]
    Grosz do grosza , chętni na kupno są tylko niema komu się wystawiać :)
    sa i beda bo zyja w bajkach o milionach % najlepsze jest to ze jak taka osoba zobaczy nawet te milion % to i tak nie sprzeda bo bedzie wiecej hahhahaha :D
    Ummmmmm,

Ponawiam pytanie!

W jaki sposób wyciągnęli pieniądze z trupa?
    On Tobie nic nie odp, wiesz dlaczego ? Bo sam nie wie co pisze. To BOT ludzki
  • Re: Ważne Autor: ~Michal14354 [5.173.57.*]
    No, ale przecież wysuwa poważne oskarżenia. Przecież musi być świadomy odpowiedzialności karnej za to.
    Niestety, ale niektórzy nie mają takiej świadomości. Jeszcze pisanie bzdur na spadkach spółki może być drogie i bez posiadania akcji
  • Re: Ważne Autor: ~wycena [91.204.206.*]
    oj ten cały ummmm to dawidek ten smieszny człowieczek z polska spekuluje na youtube - chrapał na zywo :-)))))))))
    Google wita poczytaj jak się wyciąga pieniądze z trupów hahahha piszecie cały czas o wzrostach a gdzie one są naganiacze? Taniej nie będzie tylko tyle piszecie buahahhaha banda naganiaczy tu jeszcze brakuje prawa poboru hahahaha
    Przedstawiłeś poważne oskarżenia wobec firmy. Proszę o wyjaśnienie.
    Twój wpis będzie bardzo istotny dla prokuratury ponieważ masz wiedzę o popełnionym przestępstwie.
    Czekam naganiaczu hahahahha :-* mamusia ma już akcje?
    A prokuratura spółka już dawno się powinna zająć i KNF zawiesić obrót ale w sumie racja dobry pomysł zaczynamy pisac do KNF ciekawe kiedy książki przyjdą hahahaha
    Prokuratura zajmę się tą sprawą a dzięki Twojej wiedzy i dowodom, które będziesz musiał przedstawić jestem przekonany o tym, że zarząd odpowie za działaność na szkodę akcjonariuszy jak i klientów sklepu.
    Dokładnie jedziemy jedziemy hahahhaa jak narazie to zarząd ucieka hahahaha boją się czegoś? Hmmmmm pomyślmy nie wszystko w porządku hahahaha ale musicie mieć ból że nie ma kto od was tego kupić ahhahaha
    Ciekawe czego ty jesteś świadom aaaa wiem nie masz komu akcji wcisnąć to naganiasz hahahahha
[x]
MERLINGRP -6,85% 0,17 2022-06-01 02:00:00
2026-05-07
Korekta raportu okresowego
2026-05-06
Raport roczny
Raport roczny
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.