5lat tu jestem i nie wierzę że większościowi nie kupują za ułamek wartości własnej spółki. Mieli 82% więc może trzeba do nich napisać że jest taka okazja.Nic nie kupili przez te 5lat, czy poprostu kombinują jak mogą na słupy i animatora PKO? Oficjalnie to Półgrabarz kupił chyba 57000.Ja mam 145000.Jest tu jeszcze ten co kupił na debiucie prawie 700.000 akcji? Jak nie teraz to kiedyś to wszystko się wyjaśni. Czekam na wyniki i spuszczę Wam trochę akcji, ale satysfakcję bendę miał jak się wszystko wyjaśni i bendę mógł tu komentować z grubej rury.
z grubej rury czyli co masz na myśli? warto mieć akcje moim zdaniem niedowartościowane ale trzeba być cierpliwym no i wyniki muszą poprzeć rosnąca wycenę, dlatego mocno zdywersyfikowałem inwestycje i przestałem przeważać wybrane spółki, tutaj co najwyżej mogę dopingować spółkę i głównego aby kręcili dobre wyniki w końcu podobne spółki prywatne jakimś dziwnym trafem zarabiają po zejściu z gpw znacznie więcej niż jak były na gpw, ale mając 82% to w zasadzie już powinno się zaakceptować tych drobnych i kręcić ile się da aby spółka dobrze performowała, zresztą mają jeszcze Wielton to im powinno zależeć na dobrej opinii wśród inwestorów giełdowych
Dnia 2022-01-26 o godz. 19:38 ~Mniam napisał(a): > 5lat tu jestem i nie wierzę że większościowi nie kupują za ułamek wartości własnej spółki. Mieli 82% więc może trzeba do nich napisać że jest taka okazja.Nic nie kupili przez te 5lat, czy poprostu kombinują jak mogą na słupy i animatora PKO? Oficjalnie to Półgrabarz kupił chyba 57000.Ja mam 145000.Jest tu jeszcze ten co kupił na debiucie prawie 700.000 akcji? Jak nie teraz to kiedyś to wszystko się wyjaśni. Czekam na wyniki i spuszczę Wam trochę akcji, ale satysfakcję bendę miał jak się wszystko wyjaśni i bendę mógł tu komentować z grubej rury.
czasem trzeba przejrzeć na oczy i wykorzystać szansę na wyjście z gó..na niż uparcie w nim tkwić , opuściłem ten szit ostatnie kilka tys. pow. 2,8 zł , dawno temu prosiłem kupić BOŚ (po 6,5zł) i inne a ostatnio PCC Exol gdy był po 2,5zł i stopa dywidendy w tej spółce to nawet po sporej zwyżce aż 6% !!! :DDD>>>> ile dywidendy kiedykolwiek zapłacił PMP ??? :P okrągłe >>>>ZERO<<<<
mimo to życzę sukcesów na tej firmie , choć łatwo o nie nie będzie
Hej. Nie ulega wątpliwości, że z każdym rokiem jest ich coraz więcej na półkach. Goong , Sorella, Kwidzyn, pamapol...zrobią milard w 2023. Wycena będzie min 200 milionów. Wrócę do wątku.
Zgadzam się z Wami choć niewiadomo ile tych akcji... Nie można zakładać że będzie tu kolejny numer. Zaufania drobnych nie odzyskają oby zaufania konsumentów i banków nie stracili. Banki już wyniki znają i patrzcie na nowe info.