• Ciekawostka Autor: ~Gość [5.173.42.*]
    Zobaczcie jak sprawa od początku wyglądała na avatrix z połączeniem od czasu informacji o podpisaniu planu połączenia a zobaczycie mniej więcej na jakim jesteśmy etapie
    Pozdrawiam
  • Re: Ciekawostka Autor: ~Tom [5.173.57.*]
    Coś drgnęło …
  • Re: Ciekawostka Autor: ~gan [*]
    Tylko cały czas ktoś trzyma kurs, żeby nie urósł. Zlecenia dokładane na S, jak się popyt pojawia.
  • Re: Ciekawostka Autor: ~Gość [94.254.221.*]
    Dokładnie każdy kto śledzi kurs to widzi
  • Re: Ciekawostka Autor: ~Tom [5.173.72.*]
    Kurs odpali jak zakwitną krokusy …
  • Re: Ciekawostka Autor: ~Gravi [94.42.91.*]
    Najpierw przewiśniegi, walne, zmiana nazwy i ciągłe notowania.
  • Re: Ciekawostka Autor: ~Gość [91.123.191.*]
    Panie i Panowie spokojnie.. statystycznie połączenie powinno w naszym przypadku sfinalizować się na przełomie kwietnia maja więc bardziej tulipany niż wasze przebiśniegi, zobaczymy jak to wyjdzie mam nadzieję że wrzucą jakieś gierki typu multiplayer czy też związane z grami karcianymi typu poker, z tego co widać taka ścieżka poszło huuuge games, bo jak narazie to szału nie ma oprócz strombound który jest w miarę popularny, według mnie gry w których jest rywalizacja to jest właśnie to gry typu mach masters gra w tamtym roku była mało popularna a teraz to nawet w tv są jej reklamy i dążę do tego że gry w wirtualna rywalizacja to jest właśnie strzał w 10
    Pozdrawiam,
  • Re: Ciekawostka Autor: ~Tom [5.173.34.*]
    Nie zapoznaj , że Sheepyard to także wydawnictwo ….
  • Re: Ciekawostka Autor: ~Gość [91.123.191.*]
    Absolutnie nie zapominam, tylko według mnie mogli by zrobic jakąś petardę na multiplayer, wiadomo sama gra to pół sukcesu a resztą to dobra reklama i troszkę szczęścia
[x]
SHEEPYARD 0,00% 0,42 2024-05-29 12:29:50
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.