Bronek to kupiłeś te trzy akcje? Czułem że pod tym niepozornym nickiem kryje się gruba ryba, która czeka na dobry moment, by wejść na pełnej ku. Haha. Są akcje na sprzedaż. Bierzcie przykład z bronka. Śmiało. Przy kursie 38 gr będziecie żałować, że baliście się kupić.
Śmiejcie się ,śmiejcie,nie trzy akcje tylko trzydzieści,oczywiście że kupiłem Z tygodnia na tydzień powiększam swój portfel .Ale tam,żadna ze mnie gruba ryba,taki jak wy, jestem,inwestorek
chodzi resztka świąteczna 12 paki łomży w biedrze po 1.99 sztuka (23,88 zlota), aż serce sie wyrywa a Żona sie krzywi :)) Bronek biznesu na czarnkowie nie zrobisz, bo u nich piwko po 3.99 zeta i szukaj go z labradorem hehe - labrador ślepy :))
ty chyba świeży na tym forum,ja akcje brałem poniżej 6gr jak wszyscy w grudniu 2020 stąd spier...gdzie pieprz rośnie,mój aktualny wskaźnik zysku 298% a czekam aż przekroczy 1000% to coś tam sprzedam
i z tym dopchaniem pies pogrzebany, aże tu jeszcze jak w kramiku Araba - fixy, to przyjdą dni, że kurs jak zęby rekina - tyle, że ze szczęką "przełomowaną" z poziomu,NA PION, się napocą co niektórzy he he > < > < >