• zmiana trendu Autor: ~P2c [78.8.105.*]
    Zobaczymy kiedy aie podnuesie
  • Re: zmiana trendu Autor: ~P2c [78.8.105.*]
    Sorry mialo byc kiedy sie podniesie
  • Re: zmiana trendu Autor: ~P2c [78.8.105.*]
    Jak na razie idzie
  • Re: zmiana trendu Autor: ~Ramzes [31.0.72.*]
    Raport już za 2 tygodnie to chyba mają dobre wieści skoro tak szybko
  • Re: zmiana trendu Autor: ~Invest [185.48.129.*]
    Ostatnio była informacja o 60% zwrotcie kosztów, więc na jakieś zaskoczenie odnośnie sprzedaży bym nie liczył. No chyba, że będzie jakaś informacja ciekawa o Aztec, albo może jakaś nowa gierka
    Ja obstawiam boczniak 4.5 -5.5 jak pisałem wcześniej, ale zobaczymy. Cieszy mnie ze po wczorajszym patchu zaczęły się poprawiać oceny
  • Re: zmiana trendu Autor: ~Gracz [37.30.117.*]
    to newconnect, tu nie ma analizowania, biorąc pod uwagę obroty na poziomie 10k tylko info wpłynie na zainteresowanie spółką. może też być podbitka i wtedy studenci wejdą na forum bankiera, zainteresują się spółką i kupią akcji za 1000zł.
    3 gry miały być w 1Q, Far North, Aztec i coś na Switcha, portowanie MMS do połowy roku.
    do połowy roku raport za 4q, roczny i 1q, 4q powinien pokazać około 300-400 tyś przychodu.
    zakładam, że Far North przyniesie więcej zysku w miesiąc niż MMS w pół roku, bo śledząc preferencje graczy na podstawie dotychczasowych premier i ilości sprzedanych sztuk to bardziej wolą chodzić i kijem walić fokę w łeb niż zainteresować się dobrze zrobioną (uważam, ze gra jest świetna) grą.

To fakt, newconnect jest dość specyficzny. Ludzie wola poczekać na informacje niż śledzić rozwój na bieżąco.
  • Re: zmiana trendu Autor: ~voutrin [*]
    tak zmiana trendu ze spadkowego na super spadkowy
  • Re: zmiana trendu Autor: ~Thortom [88.156.140.*]
    Bo krótka pozycja
  • Re: zmiana trendu Autor: ~pe2ce [178.212.24.*]
    Czarny łabędź też nie chce się pośliznąć, wg mnie najgorsze za nami o ile sprzedaż wzrośnie i będzie to potwierdzone w info.
    3 mam kciuki - cała siła w zarządzie teraz
[x]
P2CHILL -1,72% 2,28 2026-05-15 16:48:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.