• Pytania przed walnym: Autor: ~ciekawski [194.36.19.*]
    1) Dlaczego sprzedali część dochodowej firmy Gamrat? 2) Dlaczego podwyższyli kredyt obrotowy, mając sporo swojej kasy? 3) Dlaczego Hofman zrezygnował z prezesury? 4) Po co skupili 5 244 917 akcji? 5) Dlaczego sprzedają wykładziny? 6) Dlaczego walne ma się odbyć 01.02. 2022 roku a nie po 14. 02. 2022 roku? ( 14.02. 2022r termin negocjacji sprzedaży wykładzin) 7) Czy Hofman skupował akcje tylko pod ostatnie zapisy na sprzedaż? Dam głowę, że istnieje odpowiedź na wyżej postawione pytania i to odpowiedź wiążąca wszystkie 7 pytań.
  • Re: Pytania przed walnym: Autor: ~Investor [5.173.144.*]
    3) - Hoffman nie zrezygnował tylko go pogonili dwaj słynni szwagrowie...
    7) - Oczywiście że skupował pod wezwanie... wiedział że się żegna i posiadał informacje dość istotne dla spółki... zawsze jeszcze udało mu się ukręcić troche grosza... i dać pstryczka w nos właścicielom czyt. SZWAGROM
  • Re: Pytania przed walnym: Autor: ~Fazi [80.50.238.*]
    Stek bzdur gościu gadasz
  • Re: Pytania przed walnym: Autor: ~Investor [94.254.161.*]
    Zmienisz zdanie i przyznasz racje przy kolejnym skupie który bedzię w lutym.

pozdrawiam
  • Re: Pytania przed walnym: Autor: ~Fazi [46.149.211.*]
    Hoffiego nie pokonali tylko sukcesję przygotowywał już od 2 lat. Gdyby go pogonili to by dalej nie został w zarządzie. HOFFI ma kasę i rac,ej interesuje go inwestycja długoterminowa a nie skubanie pod wezwanie. A co do drugiego skupu w lutym to chyba w roku 2023
  • Re: Pytania przed walnym: Autor: ~akcjonariusz [*]
    Zgadzam się z tym, że te skupy, to długofalowa inwestycja, a nie pod wezwanie.
    Ktoś potwierdzi przypuszczenie, że Lentex wycenia exportu do USA w USD? Jeśli tak, wyniki powinny być naprawdę dobre.
  • Re: Pytania przed walnym: Autor: ~cep [194.36.19.*]
    Dotarłem do sprawozdania z NWZ i żadnej odpowiedzi na moje pytania nie znalazłem. Owszem, walne odbyło się, teraz czekamy na wyniki za 2021 rok i komunikat około 14 lutego w sprawie sprzedaży wykładzin.
[x]
LENTEX -0,60% 6,66 2025-12-22 16:32:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.