• Kurs Autor: ~Legolas [83.26.157.*]
    Zapraszam do dyskusji na temat kursu w najbliższe dni. Za świeża spółka i za gorący debiut jeden z najlepszych w ostatnich latach i dlatego uważam że spekuła tutaj jeszcze nie powiedziała ostatniego słowa kapitalizacja też śmieszna dlatego może już jutro narysujemy piękną białą świece powinno ładnie odbić tylko pytanie jak wysoko czy pojedziemy na szczyt czy wyżej.
  • Re: Kurs Autor: ~Damanawaleta [37.248.253.*]
    Jakbyś obejmował po 38 groszy to ile jeszcze bicia czy po 55 groszy byś miał a tylko takie w obrocie są podaj procentowo
  • Re: Kurs Autor: ~Mdm [89.71.195.*]
    Połowa się przemieniła a może i więcej , raczej czeka powolne opadanie myśle w okolice 1pln , branżowo specjalnie nic takiego nie wnosi , marketing pod COVID
  • Re: Kurs Autor: ~Krolnadame [94.254.231.*]
    7.222.899 to suma wolumenu z pierwszych 6 dni notowań. 4.400.000 FF. Obecni posiadacze akcji, albo są na minusie(jak ja), albo blisko zera, ktoś z akcjami za grosze też pewnie został (ale to wyjątki). Nie wierzę w znaczące dalsze spadki, a bardziej obstawiam wzrosty, o ile spółka nie pójdzie w zapomnienie. Jej plusy to: mała kap., rozwojowa branża, intratne zlecenia.
  • Re: Kurs Autor: ~Janek [188.146.235.*]
    Zgadzam się z Tobą i uważam podobnie.
    Co miało spaść to już raczej spadło.
    Akcje się przemielily i teraz już zostali za akcjami tylko ci co chcą je mieć na bardzo wysokich poziomach
  • Re: Kurs Autor: ~vr [176.221.125.*]
    dokładnie, tylko teraz pozostali jeszcze peroniarze, co będą jęczeć, bo też by chcieli wejść poniżej złotówki, ale każdy myślący wie, że to nigdy nie będzie realne, bo z tamtą ceną to najwyżej garstka została na longa, a z czasem rokuję tej firemce dobry kurs, tylko wiadomo cierpliwość i olewanie jęków peroniarzy
  • Re: Kurs Autor: ~Legolas [188.146.38.*]
    Obroty na wzrostach wysokie na spadkach przez te kilka dni coraz niższe. Czekamy na wybicie do góry kurcze musi być może już dziś.
  • Re: Kurs Autor: ~Liki [31.61.186.*]
    Pytanie przy ilu będzie wybicie .. brak obrotów kurs spada się pod własnym ciężarem
  • Re: Kurs Autor: ~Legolas [188.146.38.*]
    Dociskają żeby wyszli zarobieni i niecierpliwi. Ja obstawiam że odbije od tych poziomów. Jakby chcieli niżej zjechać to by już to zrobili. Ale to jest giełda i każdy scenariusz możliwy. Ale dużo papieru zostało zebrane więc muszą to ruszyć. Największe gnioty odbijają a nasza spółka do takich nie należy.
  • Re: Kurs Autor: ~Merool [46.134.101.*]
    Słyszycie już dźwięk odjeżdżającego pociągu? Indeksy w górę więc jedziemy i my.
  • Re: Kurs Autor: ~Lis [31.61.186.*]
    Tylko kierunek nie ten
  • Re: Kurs Autor: ~zaciekawiony [185.217.71.*]
    Obroty, patrzę na wykres i obroty
  • Re: Kurs Autor: ~Legolas [188.146.37.*]
    Męczą dalej niezależnie od nastrojów na szerokim rynku. Cztery czarne świece za nami czekamy na zmianę wajhy i rajd na północ.
    Ładnie zaczęło się jak przebije górne widły to będzie jeszcze lepiej.
    Niesamowite jaka cisza na forum tu tylko ja ostatni leszcz został. Kupować jedziemy zjeść gościa na 2.75 zł
  • Re: Kurs Autor: ~svenson [213.108.117.*]
    A jeszcze rano było po 1,65))
    Dawać Pany na górne widełki dziś spekuła nie ma gdzie grać to by się tu rzuciła.
  • Re: Kurs Autor: ~obserwatorEco5 [*]
    Udało mi się wytrzymać presję i pozbyć papieru po 2,00 i po 2,02. Kurs na teraz 1,94. Wzrost był z niczego z 1,68 do 2,03.
  • Re: Kurs Autor: ~Jerry [89.67.171.*]
    No oby na polnoc bo bralem po 2,35 pozniej w okolicach 1,7 i nie bede oddawal przy wyjsciu na 0, licze ze dojdzie jeszcze do 3 zł co patrzac na kapitalizacje i przychody firmy wcale nie jest duzo.
    Oj wygląda to na zbieranie rano zebrali wszystko bez popychaczy do dwóch złotych i odpuścili tak jakby nie chcieli dziś za dużego wzrostu zrobić żeby się za dużo ludzi nie zleciało.
    Do poziomu 2,00 jest już dużo zleceń na S.
    parę tys. akcji to duzo ? jeden PKC i tego nie ma, rano wzieli duuuuzo wiecej
    Na ten moment to 18.000 do poziomu 2,00.
    no i masz widły na 2,07 doslownie jak zassalo to chwile to trwalo, 2,00 to przeszlo nie wiadomo kiedy
    Dla mnie super sprawa. Poszło wszystko po średniej dnia 2,0080.
  • Re: Kurs Autor: ~Legolas [83.26.157.*]
    Gratulacje. Mamy w końcu białą świece górny cień przyda się jak się jutro otworzy z luką wzrostową to na wykresie jej nie będzie. Myślę że jutro dalszy dzień wzrostów może być jeszcze mocniejszy wzrost co najmniej z przebiciem wideł. Dziś było widać że trwała jeszcze zbiórka od osób które były zarobione końcówka pokazała siłę papieru.
    Dzięki. Powodzenia dla Was Wszystkich.
    Tak jak pisałem trzymali przez cały dzien nisko żeby się za dużo ludzi nie zleciało bo zbierali. Wystarczył atak na górne i w moment jak się obrót ruszył.
    Mamy podobną sytuację jak wczoraj rano popyt wycofany dopiero po 10 zaatakował pięknie. Może dziś będzie powtórka.
    Dalej obstawiam że zbierają dziś takie pakiety na popycie. Jakby wywalali to wystarczyło by takim popychałem iść do góry wczoraj i spokojnie by zrobili kurs jaki by chcieli tak jak ostatnio na Yolo.A oni dziś dają takie pakiety. Powinna być do 10 lutego gra pod raport
[x]
ECO5TECH -22,63% 1,06 2026-05-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.