Dnia 2022-01-25 o godz. 18:26 ~Wilku napisał(a):
>
Nie obrażaj mnie, nazwanie mnie przymiotnikiem "polski" jest dla mnie obrazą, to już wolałbym dostać w pyskCzujesz się obrażony i wolałbyś dostać w pysk. Słusznie, ale już jest za późno. Nie będzie przekazywania znaku pokoju dla polskich "patriotów", którym Bóg odebrał rozum i którzy otworzyli puszkę Pandory - pokazali jak działa nadzwyczajna kasta - "lepszy sort" CZARNEJ KOMUNY. Pokazaliście na czym polega DOBRA ZMIANA to dostaniecie dobrą zmianę.
Dostaniesz po pysku za tą definicję praworządności i demokracji:
"
Nie ma mowy o żadnej "niepraworządności" w Polsce. Na wszystkie swoje działania PiS ma podkładki w postaci ustaw, które uchwalał w Sejmie. Żadna z tych ustaw nie jest niezgodna z konstytucją, bo orzekać o niezgodności ustaw z konstytucją ma prawo tylko Trybunał Konstytucyjny. Nikt nie ma prawa podważać legalności Trybunału Konstytucyjnego, bo decyzje Prezydenta są jednoosobowe, ostateczne i niepodważalne. "Niezależne", czyli żydowskie media nie są częścią systemu stanowienia prawa i ich opinie nie są dla nikogo wiążące. W szczególności opinie o "niepraworządności" w Polsce całkowicie mijają się z prawdą i nie muszą być przez nikogo brane pod uwagę."
Sieroty postkomunistyczne, potomkowie polskich szabrowników, szmalcowników, konfidentów, synów UBeków i SBeków finansowanych z funduszu sprawiedliwości Ministerstwa Sprawiedliwości. Zostaniecie zdepisyzowani i poniesiecie takie kary, że zapamiętacie na następne 30 lat co to jest myślenie kategoriami interesu publicznego i działania pro publico bono.
Polska to nie jest wasz prywatny folwark, a my obywatele nie jesteśmy ćwierćinteligentami i dawcami kapitału.
A teraz wypad na wątki psiarni ZERA+ - "władców prawicowego internetu", specjalistów od inwigilacji, prowokacji, dezinformacji, manipulacji za publiczne pieniądze - czesia4, Roli, Badziewiak, Wilk, mk, xsl, ciekawskiego, tropiciela, RE KA-PO, HAHAHA, Lejs, furdeutschland, furdeutschland, Orroz, POkraki, niePokraki, Kamilosa i kolegiKamilosa, ~izopropyl, ruskich trolli, itp.
https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/kolejne-osoby-inwigilowane-pegasusem-dwa-nowe-nazwiska/7qcdg7t,79cfc278