• Dlaczego Autor: ~Niezadowolony [188.146.96.*]
    Żadna partia od czasów komuny nie zgniła Spółek Skarbu Państwa jak obecny rząd, wszystko czego dotykają, to spier....
  • Re: Dlaczego Autor: ~Żmija [31.0.65.*]
    Ten rząd chce znacjonalizować spółki SP i nieważne co po drodze ,że drobni i fundusze stracą -wazne ,że odkupią tanio i wtedy zrobią co chcą .Niejeden chciałby z tej giełdy wyjść już nie mówię z zyskiem ale chociaż bez strat.Nie wierzę ,że sami zarobieni na forach piszą
  • Re: Dlaczego Autor: ~Wilku [87.101.22.*]
    Oczywiście,że nie piszą sami zarobieni. Na forum bankier.pl 90% to przegrywy,które myślały,że będą wilkami z wall street
  • Obecnie na forum Bankiera w 90% to polscy Żydzi "patrioci" tacy jak Wilk Autor: ~Merit [178.42.192.*]
    Dnia 2022-01-25 o godz. 16:26 ~Wilku napisał(a):
    > Oczywiście,że nie piszą sami zarobieni. Na forum bankier.pl 90% to przegrywy,które myślały,że będą wilkami z wall street

którzy zgodnie z tradycją chcą wybatożyć uczciwych i przyzwoitych katolików oraz pozbawić ich kapitału z legalnych piramid finansowych OFE i PPK. Oszuści i złodzieje, cwaniacy i Dyzmy - Mejzy, czyta łajzy bez kręgosłupa moralnego i etycznego.

• Re: Obecnie na forum Bankiera ioci" tacy jak Wilk Autor: ~Wilku [87.101.22.*]
    Nie obrażaj mnie, nazwanie mnie przymiotnikiem "polski" jest dla mnie obrazą, to już wolałbym dostać w pysk
  • Szczeniaku ze psiarni ZERA+ dostaniesz to na co zasłużyłeś Autor: ~Merit [178.42.192.*]
    Dnia 2022-01-25 o godz. 18:26 ~Wilku napisał(a):
    > Nie obrażaj mnie, nazwanie mnie przymiotnikiem "polski" jest dla mnie obrazą, to już wolałbym dostać w pysk

Czujesz się obrażony i wolałbyś dostać w pysk. Słusznie, ale już jest za późno. Nie będzie przekazywania znaku pokoju dla polskich "patriotów", którym Bóg odebrał rozum i którzy otworzyli puszkę Pandory - pokazali jak działa nadzwyczajna kasta - "lepszy sort" CZARNEJ KOMUNY. Pokazaliście na czym polega DOBRA ZMIANA to dostaniecie dobrą zmianę.
    Dostaniesz po pysku za tą definicję praworządności i demokracji:
    "Nie ma mowy o żadnej "niepraworządności" w Polsce. Na wszystkie swoje działania PiS ma podkładki w postaci ustaw, które uchwalał w Sejmie. Żadna z tych ustaw nie jest niezgodna z konstytucją, bo orzekać o niezgodności ustaw z konstytucją ma prawo tylko Trybunał Konstytucyjny. Nikt nie ma prawa podważać legalności Trybunału Konstytucyjnego, bo decyzje Prezydenta są jednoosobowe, ostateczne i niepodważalne. "Niezależne", czyli żydowskie media nie są częścią systemu stanowienia prawa i ich opinie nie są dla nikogo wiążące. W szczególności opinie o "niepraworządności" w Polsce całkowicie mijają się z prawdą i nie muszą być przez nikogo brane pod uwagę.
    Sieroty postkomunistyczne, potomkowie polskich szabrowników, szmalcowników, konfidentów, synów UBeków i SBeków finansowanych z funduszu sprawiedliwości Ministerstwa Sprawiedliwości. Zostaniecie zdepisyzowani i poniesiecie takie kary, że zapamiętacie na następne 30 lat co to jest myślenie kategoriami interesu publicznego i działania pro publico bono.
    Polska to nie jest wasz prywatny folwark, a my obywatele nie jesteśmy ćwierćinteligentami i dawcami kapitału.

A teraz wypad na wątki psiarni ZERA+ - "władców prawicowego internetu", specjalistów od inwigilacji, prowokacji, dezinformacji, manipulacji za publiczne pieniądze - czesia4, Roli, Badziewiak, Wilk, mk, xsl, ciekawskiego, tropiciela, RE KA-PO, HAHAHA, Lejs, furdeutschland, furdeutschland, Orroz, POkraki, niePokraki, Kamilosa i kolegiKamilosa, ~izopropyl, ruskich trolli, itp.
    https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/kolejne-osoby-inwigilowane-pegasusem-dwa-nowe-nazwiska/7qcdg7t,79cfc278 

• Re: Szczeniaku ze psiarni ZERA+ dostaniesz to na co zasłużyłeś Autor: ~Wilku [87.101.22.*]
    Nie chce mi się czytać tego co napisałeś,więc skomentuję szybko-fur Deutschland
  • Re: Dlaczego Autor: ~UCIEKINIER [188.117.184.*]
    Nie znam się ale widzę że PKNORLEN i inne spółki mają gigantyczne zyski, sejfy NBP puchną od złota, niektóre banki wróciły w Polskie ręce, a LOT kupił niemieckie linie lotnicze. Za Tuska LOT bankrutował, Orlen ledwo zipiał, a obcokrajowcy drenowali nas z gotówki.
  • Re: Dlaczego Autor: ~takpytam [178.42.138.*]
     "LOT kupił niemieckie linie lotnicze"-piszesz o Condorze,turystycznych liniach lotniczych,zaliczkowanych w 01.20' gdy już wszyscy o covidzie mówili;-)faktycznie tak bylo,skończyło się wycofaniem oferty,utratą zaliczki i karami,pewnie jeszcze sprawy są w sądach,tak czy inaczej kolejne kilkadziesiąt milionów w plecy,a Niemiec "płakał jak sprzedawal"ale ze smiechu,chyba;-)
  • Re: Dlaczego Autor: ~UCIEKINIER [94.40.11.*]
    sobie zobacz dzisiaj PKN - wyniki - 23,75 zl netto zysku na akcje,
    a z Obajtka z Pcimia robią bekę.
  • Re: Dlaczego Autor: ~Marcin23 [5.173.137.*]
    Nie pisz bzdur orlen ma strate tylko dzieki sprzedazy praw do co ma zysk
  • Re: Dlaczego Autor: ~Sasin [212.106.166.*]
    Dla psiego nie zadaj durnych pytań.
  • Re: Dlaczego Autor: ~cezjas [*]
    Za rządów PO spółka zjechała z 25 zł na dziesięć. Jakieś luki w pamięci?
[x]
ENEA -1,37% 17,94 2025-10-13 09:57:19
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.