Wyobraźce sobie jaki tu jest potencjał do wzrostów, a może stagnacji, a może uderzy meteoryt i rozwali giełdę, a może kosmici przejmą kierownictwo Afhola?
Dnia 2022-01-25 o godz. 11:03 ~rekin napisał(a): > Wyobraźce sobie jaki tu jest potencjał do wzrostów, a może stagnacji, a może uderzy meteoryt i rozwali giełdę, a może kosmici przejmą kierownictwo Afhola?
Wszystko jest możliwe:) Tak jak 4,xx czyli obecny kurs, prawda ~rekin :))) ? Kto miał rację ? Wiem wiem, ja:))))
Dnia 2022-01-25 o godz. 12:46 ~rekin napisał(a): > Ten ma rację, kto ma rację na końcu. Stany przejściowe są mało istotne
Wolę kupić jako spekulant, w twoim mniemaniu, za wspomniane 4,xx niż za 7,xx jako inwestor :))) i zarobić, a nie odrabiać straty. Dla mnie to logiczne :) Na pewno masz inne zdanie, zauważyłem że od 2 lat spadków dla Ciebie czarne to białe :), więc nie ma co dyskutować… Życzę Ci oby trend się zmienił i żebyś dotrwał w zdrowiu do nowych szczytów. Pzdr
Jakie szczyty?Bez obrazy,ale tu cały czas ktoś zastawia tamy z akcji ,do 5 zł masz około 7 tys akcja ,co oznacza,że pójdzie około 30 tys akcji ...i kto nyby ma to zebrać?Tu sie szykuje jakiś grubszy numer,poczekamy zobaczymy.
Pozdrawiam również, czasem się można zdziwić z rozróżnianiem czerni bieli i myśleniem schematami. Jak nie potępiam spekulacji na giełdzie, kazdy ma swoją drogę, i bierze na nią odpowiedzialność. Nie oceniaj jednak,majac tak naprawdę mało ku temu lnformacji, wiedzy, czy przyczyn pewnych faktów. To bliskie pychy.