Jeżeli kogoś nie interesuje spółka i nie wierzy w jej rozwój jest dużo innych spółek a co za tym idzie innych forum i prosimy o przeniesienie się tam , a nie wyśmiewanie spółki od samego początku, my inwestujemy tu pieniądze w przyszłość i szukamy towarzystwa i rozmowy z powarznymi inwestorami którzy cenią swoje pieniądze, dziękuję
A proszę jeszcze żeby po kilku tygodniach gdy kurs się ustabilizuje, wysłać do zarządu w imieniu akcjonariuszy prośbę aby zarząd objął swoje akcje lock upem co Wy na to ?
Dzieci pora spać, a jeśli chodzi o dorosłych to właśnie chodzi o to żeby mniej zorientowanych inwestorów zniechęcać do topienia oszczędności na skutek braku zrozumienia biznesu.
Szanowny mądralo to nie jest spółka tylko śmieć wprowadzony po to żeby wydoic wszystkich co do grosza i mnie też. Dlatego nie interesuje mnie ta spółka tylko ostrzeganie takich jak ja przed tym bankrutem i złodziejskimi metodami z jakimi mamy do czynienia w ostatnim czasie. 10 złotych to i tak kosmos za nic. Nie dać się ubrać w śmiecia i tyle
Nie rozśmieszaj mnie i nie używaj tych zagranicznych nazw. Wciskają, przed klapa ile mogą, obejrzyj prubki ich produkcji to będziesz wiedział o czym mówię.