• MOCNO W GÓRĘ ---- JEDZIEMY Autor: ~JEDZIEMY [83.24.238.*]
    MOCNO W GÓRĘ
  • Re: MOCNO W GÓRĘ ---- JEDZIEMY Autor: ~kleks [79.186.53.*]
    Konkretnie ! rok,miesiac,dzien ,godzina??!! :D
    przed Igrzyskami w Pekinie czy po ? :D
    Xi prosi Putina zeby po igrzyskach dopiero zaatakował Ukraine :)
    Zeby nie przycmić igrzysk wojną oraz żeby nie wiklać teraz Chin dyplomatycznie w konflikt :)
    Panowie zrobili sobie przyjazne zdjęcie oraz Putin ma być na otwarciu igrzysk
    analizuje dalej jak ewentualny konflikt wplynal by na notowanie msp.
    msp jest po prawej stronie wisly :( wiekszosc baz amertykanskich jest po zachodniej stronie wisly.
    cwiczenia anakonda w 2016 ktore mialy za zadanie obrone pozycji w tym rejonie.
    czytam w onecie ze wojownicy maryi w liczbie 5000 zdrowego chlopa maszeruja po lodzi .
    zlosliwi internauci pytaja czy skieruja sie po marszu na wschodnia granice.
    pewien pan tu usilowal mnie wyslac na wojne jak ja jestem pacyfista.
    cenzura poskomunistyczna-finannsowa-lobysci usuneli nasze posty.
    czekac tylko jak wkrotce oglosza mnie tu wariatem :);):)
    a ten Pan JEDZIEMY widzi jak nurkuje bitcoin i s&p?
    ratunkiem dla niego jest ze jakims cudem dadza tu 0.00001% i zrobia ci ta uteskniona hosse.
    leszcze ustawiac sie z kupnem na pierwszej lini 18 coma 20 ?
  • Re: MOCNO W GÓRĘ ---- JEDZIEMY Autor: ~09876 [46.204.54.*]
    Całkiem realne
  • Re: MOCNO W GÓRĘ ---- JEDZIEMY Autor: ~Kuśmitowski [37.30.117.*]
    Niestety dzisiaj straceńcy przeważają . I takich mamy na giełdzie bardzo dużo . Tak jakby wkraczali do nas już Moskale . A tego przecież jeszcze nie ma i nie będzie . Myślę ,że cywilizowany zachód wie czym to grozi - wyzwolenie od swojego dobrobytu i wpadnięcie w "dobrobyt " sowiecki . Tylko jakieś rządzące na zachodzie kaleki umysłowe tego mogą nie rozumieć . Vide Niemcy . Myślę ,że nie powinno być takiej paniki . Panowie i Panie przecież to nie średniowiecze , żeby takie najazdy /o jakich myślicie / robić na inny kraj . Tak nie może być i nie będzie . Inaczej jesteśmy niczym . Do tego nie dojdzie . Pozdrawiam
  • Re: MOCNO W GÓRĘ ---- JEDZIEMY Autor: ~kleks [5.173.24.*]
    ciezko wypluc towar w wyzszej cenie na plytkim rynku:D
    boli? :D:D
  • Re: MOCNO W GÓRĘ ---- JEDZIEMY Autor: ~ZenekM [31.0.59.*]
    Dnia 2022-01-24 o godz. 15:55 ~Kuśmitowski napisał(a):
    > Niestety dzisiaj straceńcy przeważają . I takich mamy na giełdzie bardzo dużo . Tak jakby wkraczali do nas już Moskale . A tego przecież jeszcze nie ma i nie będzie . Myślę ,że cywilizowany zachód wie czym to grozi - wyzwolenie od swojego dobrobytu i wpadnięcie w "dobrobyt " sowiecki . Tylko jakieś rządzące na zachodzie kaleki umysłowe tego mogą nie rozumieć . Vide Niemcy . Myślę ,że nie powinno być takiej paniki . Panowie i Panie przecież to nie średniowiecze , żeby takie najazdy /o jakich myślicie / robić na inny kraj . Tak nie może być i nie będzie . Inaczej jesteśmy niczym . Do tego nie dojdzie . Pozdrawiam

..panika jest po to, zeby zarobili ci ,ktorzy maja zarobic - tzn. zeby zarobili wiecej.. a Niemcy - coz - Niemcy moze graja w swoja gre - po prostu tak obstawiaja- nie wszystkim zalezy na ogolnym spokojnym dobrobycie - przeciez to tez wszyscy wiedza (chyba)..
  • Re: MOCNO W GÓRĘ ---- JEDZIEMY Autor: ~kleks [5.173.24.*]
    spokojnie , ja tez uwazam ze plocka jak cos nie rozpier papier te moskale.
    zawiesza co jedynie flage grosse rosyja na orlenie :(
    a was w zime odprowadza na brzeg wisly zebyscie doplyneli do swoich ,naturalnie wplaw.
  • Re: MOCNO W GÓRĘ ---- JEDZIEMY Autor: ~Msp [37.47.247.*]
    Za chwile wstępne wyniki !!
  • Re: MOCNO W GÓRĘ ---- JEDZIEMY Autor: ~harry [5.173.153.*]
    kolejna sfinia :D
  • Re: MOCNO W GÓRĘ ---- JEDZIEMY Autor: ~harry [5.173.153.*]
    stara rasowa sfinia co łazi tu juz rok:D
    knur rasowy wrecz z puszczy bialowieskiej:D
[x]
MOSTALPLC 0,00% 15,35 2025-10-30 12:09:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe