Konkretnie ! rok,miesiac,dzien ,godzina??!! :D przed Igrzyskami w Pekinie czy po ? :D Xi prosi Putina zeby po igrzyskach dopiero zaatakował Ukraine :) Zeby nie przycmić igrzysk wojną oraz żeby nie wiklać teraz Chin dyplomatycznie w konflikt :) Panowie zrobili sobie przyjazne zdjęcie oraz Putin ma być na otwarciu igrzysk
analizuje dalej jak ewentualny konflikt wplynal by na notowanie msp. msp jest po prawej stronie wisly :( wiekszosc baz amertykanskich jest po zachodniej stronie wisly. cwiczenia anakonda w 2016 ktore mialy za zadanie obrone pozycji w tym rejonie. czytam w onecie ze wojownicy maryi w liczbie 5000 zdrowego chlopa maszeruja po lodzi . zlosliwi internauci pytaja czy skieruja sie po marszu na wschodnia granice. pewien pan tu usilowal mnie wyslac na wojne jak ja jestem pacyfista. cenzura poskomunistyczna-finannsowa-lobysci usuneli nasze posty. czekac tylko jak wkrotce oglosza mnie tu wariatem :);):)
a ten Pan JEDZIEMY widzi jak nurkuje bitcoin i s&p? ratunkiem dla niego jest ze jakims cudem dadza tu 0.00001% i zrobia ci ta uteskniona hosse. leszcze ustawiac sie z kupnem na pierwszej lini 18 coma 20 ?
Niestety dzisiaj straceńcy przeważają . I takich mamy na giełdzie bardzo dużo . Tak jakby wkraczali do nas już Moskale . A tego przecież jeszcze nie ma i nie będzie . Myślę ,że cywilizowany zachód wie czym to grozi - wyzwolenie od swojego dobrobytu i wpadnięcie w "dobrobyt " sowiecki . Tylko jakieś rządzące na zachodzie kaleki umysłowe tego mogą nie rozumieć . Vide Niemcy . Myślę ,że nie powinno być takiej paniki . Panowie i Panie przecież to nie średniowiecze , żeby takie najazdy /o jakich myślicie / robić na inny kraj . Tak nie może być i nie będzie . Inaczej jesteśmy niczym . Do tego nie dojdzie . Pozdrawiam
Dnia 2022-01-24 o godz. 15:55 ~Kuśmitowski napisał(a): > Niestety dzisiaj straceńcy przeważają . I takich mamy na giełdzie bardzo dużo . Tak jakby wkraczali do nas już Moskale . A tego przecież jeszcze nie ma i nie będzie . Myślę ,że cywilizowany zachód wie czym to grozi - wyzwolenie od swojego dobrobytu i wpadnięcie w "dobrobyt " sowiecki . Tylko jakieś rządzące na zachodzie kaleki umysłowe tego mogą nie rozumieć . Vide Niemcy . Myślę ,że nie powinno być takiej paniki . Panowie i Panie przecież to nie średniowiecze , żeby takie najazdy /o jakich myślicie / robić na inny kraj . Tak nie może być i nie będzie . Inaczej jesteśmy niczym . Do tego nie dojdzie . Pozdrawiam
..panika jest po to, zeby zarobili ci ,ktorzy maja zarobic - tzn. zeby zarobili wiecej.. a Niemcy - coz - Niemcy moze graja w swoja gre - po prostu tak obstawiaja- nie wszystkim zalezy na ogolnym spokojnym dobrobycie - przeciez to tez wszyscy wiedza (chyba)..
spokojnie , ja tez uwazam ze plocka jak cos nie rozpier papier te moskale. zawiesza co jedynie flage grosse rosyja na orlenie :( a was w zime odprowadza na brzeg wisly zebyscie doplyneli do swoich ,naturalnie wplaw.