Grzesiu, na PGE już dawałeś czadu, ale tutaj to już przechodzisz sam siebie. Jakim cudem randomowi goście z forum bankier.pl mogą wiedzieć jaki będzie kurs? XD Domysły ma każdy,lecz nijak mają się do rzeczywistości. Ogarnij się chłopie i nie strasz znowu policją,że ktoś się z ciebie śmieje
Hahaha zabawny jesteś. Ja z PGE nie zrezygnowałem ale tam mam pozycję nie zagrożona bo raczej do tych poziomów nie spadnie. Czasem trafiają się normalni ludzie z którymi da się porozmawiać wymienić spostrzeżeniami ale nie z trolami Twojego pokroju. Miało Cię tu nie być bo za małe obroty? A trolujesz na każdej spółce energetycznej PGE Tauron Enea.
Ja jestem zabawny? Przeczytaj swój pierwszy wpis, pytasz randomowych ludzi o kurde spółki XD w życiu też pytasz o rady ludzi na ulicy? Ogarnij się chłopie
Hahahaha co za człowiek pytam o zdanie innych a nie o radę ale masz rozumowanie jak chłopaka z podstawówki. Ciekawy jestem jak inni się zapatrują na tą spółkę. Ja już swoje zrobiłem i sobie czekam to nie znaczy że nie mogę rozmawiać ty z normalnymi ludźmi... Na Ciebie szkoda czasu bo ty to troll masz się za jakiegoś góru