• Kto jest od początku? Autor: ~Zimny [89.229.113.*]
    Jaka wasza średnia? Ja już robię 2 kółeczko. Teraz średnia 2.32
  • Re: Kto jest od początku? Autor: ~inwestor [83.29.23.*]
    ŁoJ Kolego Zimny to nie Tolesto z tamtąd Cię Kojarze tu inny Akcjonariat .
    Ja byłem tu od 1.84 ale wyszedłem wczesniej po 2.90 i odkupiłem po 2.72 wyszło mi 0 3000 tys akcji więcej
    Sytuacja kiedy prebili w doł 2.70 i 2,56 to wyszedłem i teraz czekam jak sytauacja sie rozwinie . Myslę ze spadek zostanie pogłebiony na 2 zł tu będę patzrył czy wejsc czy nie .

USA ciągną Rynki w dół i tu moze faktycznie 2 zł nie wytrzymać. Duzo osób odddało na ostatniej sesji .

• Re: Kto jest od początku? Autor: ~zbik07 [89.171.138.*]
    USA tu nic nie ma do akurat tej spółki tu jest jeszcze duża niewiadomą z kierunkiem na plus mało akcji niska kapitalizacja i na pewno ff się zmienił czekać na info
  • Re: Kto jest od początku? Autor: ~Zimny [89.229.113.*]
    Hej ~inwestor! Fajnie, że jesteś. Fakt to nie telesto, ale tu też może być grubo. Tak naprawdę to jeszcze nie wiadomo jak się kurs zachowa, ale póki co warto wskoczyć. Zauważ, że w czwartek było ostre ssanie i od lokalnego dolka 2 zł do 3.17 poszło. Ja wskoczyłem tuż przed wejściem na zielone bo byłem ustawiony poniżej 1.80zł ale nie zeszło aż tyle. Wyskok trochę za wcześnie, ale 2.92 też było ok. Wczoraj zakupiłem po 2.33 i zobaczymy jak się potoczy.
    Otwarcie w pn może być czerwone ale koniec będzie mocno zielony.
    Sorki błąd, średnia 2.32
  • Re: Kto jest od początku? Autor: ~inwestor [83.29.23.*]
    No kolego Zimny zobaczymy jak kurs będzie Tutaj na Tolesto mozna było umiejętnie pociagnać z 70 zł na 600 zł
    tutaj teraz jescze duze obroty spekuła jescze siedzi . Na dwoje babka wrózyła wzrost czy spadek niby 2.29 to linia do wzrostu ale jak wig będą lecięć w dół tak jak w Piątek to i to poleci.

Rynki wystarszone ,Bitcoin przebił wsparcie na 36 S i dalej leci Znaczy ze duzy kapitał sie wycofuje z Rynku Krypto .
    DJ -2.74 % SP500 tez - 1.89
    To wszystko jest powiązane takze jak na poniedziałek nastawiam się na zagranie na krótko na spadek z dzwigną na KGHM .
    Tutaj stoję z boku do wyprzedania i do sygnału kupna.

~inwestor wydaje mi się, że ta spółka nie będzie jeszcze aż tak bardzo reagować na rynek bo jest jeszcze za świeża na giełdzie . W piątek korekta się należała, ale był mały obrót. Tak więc w poniedziałek powinno mimo wszystko ruszyć w górę.
  • Re: Kto jest od początku? Autor: ~Sky [95.160.115.*]
    ma ktoś jakieś informacje o umowach jakie spółka ma podpisane i planach inwestycyjnych jakie projekty już zrealizowała?
    Wejdź sobie na stronę firmy i poczytaj. Kupujesz akcje firmy, o której nic nie wiesz????
    Na stronie spółki znalazłem tylko kawałek drogi S-5 to wszystko?
  • Re: Kto jest od początku? Autor: ~riddle [185.56.211.*]
    https://eco5tech.pl/wp-content/uploads/2022/01/Prezentacja_Eco5tech_13.01.2022_FINAL.pdf

Tutaj masz sporo informacji w jednym miejscu.
    OK. dzięki.
[x]
ECO5TECH -4,76% 1,00 2026-05-20 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.