• Pytanie akcjonariusza do Zarządu w kwestii formalnej Autor: ~Siwobrody [83.8.38.*]
    Opublikowaliście państwo terminy przekazywania raportów okresowych w 2022 roku i proszę zwrócić uwagę na daty za I, II, i III kwartał.

"Zarząd Spółki APS Energia S.A. ("Spółka") podaje do publicznej wiadomości terminy przekazywania raportów okresowych w 2022 r.:
    - Raport roczny i skonsolidowany raport roczny za 2021 rok – 22 kwietnia 2022 r.,
    - Skonsolidowany raport kwartalny za I kwartał 2021 r. – 27 maja 2022 r.,
    - Skonsolidowany raport za I półrocze 2021 r. – 12 września 2022 r.,
    - Skonsolidowany raport kwartalny za III kwartał 2021 r. – 22 listopada 2022 r."

https://www.bankier.pl/wiadomosc/APS-ENERGIA-S-A-Terminy-przekazywania-raportow-okresowych-w-2022-roku-8261532.html

P.S. Mam nadzieję, że ten kiks nie miał wpływu na brak APS Energia S.A. na liście firm branych pod uwagę przy budowie polskiej elektrowni atomowej przez Westinghouse lub EDF.
  • Re: Pytanie akcjonariusza do Zarządu w kwestii formalnej Autor: ~Tom [37.131.143.*]
    A co ci niby nie pasuje ?
  • Re: Pytanie akcjonariusza do Zarządu w kwestii formalnej Autor: ~Siwobrody [83.8.38.*]
    Raport za I kwartał 2021 r. – był już ogłoszony w 2021 r., a teraz mamy 2022r. Tak czy nie?
    Raport za II kwartał 2021 r. – był już ogłoszony w 2021 r., a teraz mamy 2022r. Tak czy nie?
    Raport za III kwartał 2021 r. – był już ogłoszony w 2021 r., a teraz mamy 2022r. Tak czy nie?
  • Re: Pytanie akcjonariusza do Zarządu w kwestii formalnej Autor: ~Siwobrody [83.8.38.*]
    Jaki jest terminarz raportów kwartalnych za 2022 r. ? Mają roczny poślizg? Nie jestem księgowym. Czegoś nie wiem?
    Jeśli raport roczny i skonsolidowany raport roczny za 2021 rok – jest publikowany 22 kwietnia 2022 r.,
    to dlaczego skonsolidowany raport kwartalny za I kwartał 2021 r. – jest publikowany 27 maja 2022 r.?
  • Re: Pytanie akcjonariusza do Zarządu w kwestii formalnej Autor: ~Tom [188.147.97.*]
    A to już pewne ze nie będzie ich na liście do budowy elektrowni ?
  • Re: Pytanie akcjonariusza do Zarządu w kwestii formalnej Autor: ~Siwobrody [83.7.149.*]
    Tego nie powiedziałem Tom. Tam będą dziesiątki polskich firm podwykonawców. Jeśli to będą Amerykanie to APE potencjalnie ma wjazd z towarem na 6 reaktorów w Polsce i 5 na Ukrainie, Jeśli Francuzi (mało prawdopodobne) to tylko kontrakt w Polsce. Co z tego, że wiem, że mam rację i ta firma prędzej czy później zarobi. Sama racja nie zarabia. Jestem tu dużo za wcześnie, a nie mam cierpliwości by tu się sam kisić. Arkusz zleceń jest praktycznie martwy, obrotów prawie nie ma, na forum bankiera gadam sam ze sobą. Do bani.
  • Re: Pytanie akcjonariusza do Zarządu w kwestii formalnej Autor: ~jugoll [83.6.39.*]
    To fakt społka nie ruchawa jeśli chodzi o obroty, a i informacje tym bardziej. Wygląda to tak jakby trzymali w tajemnicy, ale po co?
    Mały FF i doszli do wniosku, że nie ma sensu informować i tak nie mają wpływu na kurs, na działalnośc, itd. Zwykłe lekceważenie akcjonar., ściślej tłuszczy i plebsu. Wyższe sfery w tym ApsEnergy, societa, homar, mineta.
[x]
APSENERGY 7,67% 3,37 2025-09-12 16:43:35
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.