Opublikowaliście państwo terminy przekazywania raportów okresowych w 2022 roku i proszę zwrócić uwagę na daty za I, II, i III kwartał.
"Zarząd Spółki APS Energia S.A. ("Spółka") podaje do publicznej wiadomości terminy przekazywania raportów okresowych w 2022 r.: - Raport roczny i skonsolidowany raport roczny za 2021 rok – 22 kwietnia 2022 r., - Skonsolidowany raport kwartalny za I kwartał 2021 r. – 27 maja 2022 r., - Skonsolidowany raport za I półrocze 2021 r. – 12 września 2022 r., - Skonsolidowany raport kwartalny za III kwartał 2021 r. – 22 listopada 2022 r."
P.S. Mam nadzieję, że ten kiks nie miał wpływu na brak APS Energia S.A. na liście firm branych pod uwagę przy budowie polskiej elektrowni atomowej przez Westinghouse lub EDF.
Raport za I kwartał 2021 r. – był już ogłoszony w 2021 r., a teraz mamy 2022r. Tak czy nie? Raport za II kwartał 2021 r. – był już ogłoszony w 2021 r., a teraz mamy 2022r. Tak czy nie? Raport za III kwartał 2021 r. – był już ogłoszony w 2021 r., a teraz mamy 2022r. Tak czy nie?
Jeśli raport roczny i skonsolidowany raport roczny za 2021 rok – jest publikowany 22 kwietnia 2022 r., to dlaczego skonsolidowany raport kwartalny za I kwartał 2021 r. – jest publikowany 27 maja 2022 r.?
Tego nie powiedziałem Tom. Tam będą dziesiątki polskich firm podwykonawców. Jeśli to będą Amerykanie to APE potencjalnie ma wjazd z towarem na 6 reaktorów w Polsce i 5 na Ukrainie, Jeśli Francuzi (mało prawdopodobne) to tylko kontrakt w Polsce. Co z tego, że wiem, że mam rację i ta firma prędzej czy później zarobi. Sama racja nie zarabia. Jestem tu dużo za wcześnie, a nie mam cierpliwości by tu się sam kisić. Arkusz zleceń jest praktycznie martwy, obrotów prawie nie ma, na forum bankiera gadam sam ze sobą. Do bani.
To fakt społka nie ruchawa jeśli chodzi o obroty, a i informacje tym bardziej. Wygląda to tak jakby trzymali w tajemnicy, ale po co? Mały FF i doszli do wniosku, że nie ma sensu informować i tak nie mają wpływu na kurs, na działalnośc, itd. Zwykłe lekceważenie akcjonar., ściślej tłuszczy i plebsu. Wyższe sfery w tym ApsEnergy, societa, homar, mineta.