Cała giełda na czerwono a MMS...zieleń
Za niedługo raport za 4Q 2021 i konsole Succubus o innych wydarzeniach nie będę pisał bo raczej wszyscy wiedzą
Pozdrawiam stary twardy akcjonariat
A miekiszonom radzę sprzedać akcje i zainwestować w inne świetne spółki
Tez mnie dzisiaj zaskoczyl pozytywnie.
Utrzymanie ceny przy takich spadkach to duza rzecz. Widac ze poziom 3.8 jest bardzo mocny. Wystarczy teraz troche uspokojenia na ogolnym rynku i ładnie pójdziemy w górę. Jeszcze tylko Putin moze nam tu namieszac. Ale jestem dobrej mysli
Każdy nawiedzony inwestor uważa że spółka wyp...li w kosmos po premierze, a jak premiera jest kilka tysięcy to już zła, jednak to jest dobra gra z długim ogonem sprzedażowym. Zarobek będzie tu wielki jak potrzymacie papier. Spółka będzie wykazywała w 2022 stabilne przychody i opublikuje nową grę. Myślę że to jedna z bardziej perspektywicznych spółek na GPW. życzę dla cierpliwych dużych zysków.
Gamedav sie zmienia. Inwestorzy tez widza co sie dzieje. Juz nie ma takich hurrra akcji na pompowanie spolek przed premierami ludzie wiele razy zawisli wiec sie spokornieli. Nowe debiuty ostatnio to przeważnie zjazd o kilkadziesiąt procent w pierwszym dniu. Czesc spółek to de facto jakies wydmuszki ktore przy debiucie cuda obiecuja a potem sa wielomiesieczne obsuwy a efekt koncowy czesto oplakany. Takze inwestorzy beda sie jednak trzymac spolek ktore potrafia robic gry i dotrzymuja terminów. A MM to taka spolka właśnie. Rozproszenie w gamedav jest za duze. Ale rynek to zweryfikjje szybko tylko sporo ludzi potraci mase kasy na spolakach ktore pewnoe znikna za jakis czas
Wolumeny spekulacyjne, alw może rzeczywiście coś będzie na rzeczy. Mam trochę hajsu i planuję dokupić. Pytanie, czy będzie jeszcze niżej ? Czy podbije zaraz do 4,3 i będzie uklepywać nowy poziom ?
@Grubu40 A co się dziwisz,że mocny. Spółka świetnie prowadzona, niski freefloat,ostatnia gra od 1,5 msc generuje czysty zysk, za kilka dni kolejna premiera plus 2 duże produkcje w zaawansowanym etapie produkcji, w zanadrzu wersja konsolowa Succubusa, epic store, kolejne DLC i co najważniejsze, comiesięczne newslettery, które pokazują twarde dane i plan dzialania(że świecą szukać tak przejrzystej spolki) wiem co mówię, miałem już do czynienia z typowymi wydmuszkami jak np Art Games Tylko ślepy ignorant nie zobaczy potencjału, oczywiście szeroki rynek w lekkiej padaczce ale solidne spółki,które zarabiają oraz są przejrzyste stracą najmniej, taka jest prawda, a nawet potrafią skończyć sesje na zielono jako jedne z nielicznych. Nie zazdroszczę ludziom z typowymi wydmuszkami w portfelu, niestety ale takie spółki polecą najbardziej(jedynie mocne fundamenty się obronią). Pozdrawiam świadomych.
Śmiecie i balony już lecą na pysk a nasza spółka mimo tak krwawego rynku zalicza sesję na zielono.Także to pokazuje jaki to mocny papier który niechce spadać