Chcesz za Zeta no i fajnie! Art_Games udziela za to merytorycznych rad w trosce o dobro inwestorów w nadziei że klepnie pakiecik za cirka 50 groszy. Stara się chłopak ale jakoś nie idzie... Każdy chce akcje za friko aleeeee... No więc my w jedną w w drugą więc jeśli kupować to teraz. Już powinna być 6 nawet bez wyników. Wynik wykręca prędzej czy później na luzie
Ja tradycyjnie łyknę pakiecik jak będzie po 1,85. Mi wystarczy ta cena. Pakiecik niewielki więc kursu wam nie zwalę.
Bez obaw. Tutaj na waciki przychodzę zarobić.
...ZABAWNE :D:D:D akurat jak ktoś przyspał z zakupem :D:D:D teraz tylko czekać śmieszą mnie osoby które pragną szybko kupić BO SPADNIE :D:D ale nie wtym roku :))
Nie stresuj się :) w aktualnym czasie tylko spółki gier są bezpieczne i najmniej możesz stracić a w 70% przypadków zyskać. Cierpliwość w złoto się obróci .... chyba że kupiłeś na górce. Dramat mają pozostałe spółki zależne od Orlenu i wykonawcze na rynku tam są największe spadki i ciort wie ile trzeba będzie poczekać
Chłopie miałem arta przy pierwszej górce. Czekałem serio długo by się wypróżnić wywaliłem średnio po około 4 bo cały czas w co tam wierzyłem, że jednak tym razem będzie inaczej… jak myślisz że jestem leszczem co łapie jakieś lokalne górki by dobrać to się mylisz, ja mam czas … zawsze. Papier chodzi w rangu. Czego nie rozumiesz?
Spółka nie zarabia. Wkrótce nowa emisja. Przypomnicie moje słowa już w tym roku. Potem zarząd obejmie trochę papiera z nowej emisji żeby was podjarac, zrobi kolejną akcję typu gra nominowana do nagrody Nobla. Sprzeda wam znów. I tak co roku będziecie mieć nowe paletka na zimę. A oni się z was śmieją.