• Bankrut Autor: ~Zuza [185.21.87.*]
    Sprzedać dziada bo spadnie.
  • Re: Bankrut Autor: ~Ipo3 [83.17.5.*]
    @Zuza ty się chociaż z tym nie kryjesz i za to szacun
    Zuza ty się chociaż z tym nie kryjesz i za to szacun
    Chcesz za Zeta no i fajnie! Art_Games udziela za to merytorycznych rad w trosce o dobro inwestorów w nadziei że klepnie pakiecik za cirka 50 groszy. Stara się chłopak ale jakoś nie idzie... Każdy chce akcje za friko aleeeee... No więc my w jedną w w drugą więc jeśli kupować to teraz. Już powinna być 6 nawet bez wyników. Wynik wykręca prędzej czy później na luzie
  • Re: Bankrut Autor: ~LD [91.237.159.*]
    Ja tradycyjnie łyknę pakiecik jak będzie po 1,85. Mi wystarczy ta cena. Pakiecik niewielki więc kursu wam nie zwalę.
    Bez obaw. Tutaj na waciki przychodzę zarobić.
  • Re: Bankrut Autor: zabij_mnie [5.173.113.*]
    ...ZABAWNE :D:D:D akurat jak ktoś przyspał z zakupem :D:D:D teraz tylko czekać śmieszą mnie osoby które pragną szybko kupić BO SPADNIE :D:D ale nie wtym roku :))
  • Re: Bankrut Autor: ~Ronlado [89.70.89.*]
    pachnie dramatem
  • Re: Bankrut Autor: zabij_mnie [31.1.195.*]
    Nie stresuj się :) w aktualnym czasie tylko spółki gier są bezpieczne i najmniej możesz stracić a w 70% przypadków zyskać. Cierpliwość w złoto się obróci .... chyba że kupiłeś na górce. Dramat mają pozostałe spółki zależne od Orlenu i wykonawcze na rynku tam są największe spadki i ciort wie ile trzeba będzie poczekać
  • Re: Bankrut Autor: ~LD [91.237.159.*]
    Chłopie miałem arta przy pierwszej górce. Czekałem serio długo by się wypróżnić wywaliłem średnio po około 4 bo cały czas w co tam wierzyłem, że jednak tym razem będzie inaczej… jak myślisz że jestem leszczem co łapie jakieś lokalne górki by dobrać to się mylisz, ja mam czas … zawsze. Papier chodzi w rangu. Czego nie rozumiesz?
  • Re: Bankrut Autor: ~Kokon [46.205.146.*]
    Spółka nie zarabia. Wkrótce nowa emisja. Przypomnicie moje słowa już w tym roku. Potem zarząd obejmie trochę papiera z nowej emisji żeby was podjarac, zrobi kolejną akcję typu gra nominowana do nagrody Nobla. Sprzeda wam znów. I tak co roku będziecie mieć nowe paletka na zimę. A oni się z was śmieją.
[x]
ARTGAMES 1,63% 0,50 2025-09-22 10:00:58
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.