Wygląda to nieźle, przy mniejszym udziale pobrań z Indii, zobaczymy ile na UA wydane, mam nadzieje że ta marża zacznie rosnąć bez tego nie ma szans na trwałe wzrosty cen akcji chyba że będzie info o inwestorze.
Darts Club został pobrany ponad 500 tysięcy razy z czego 80% pobrań znajduje się w krajach TOP TIER1 West (USA, UK, Niemcy, Francja wliczam do tego jeszcze Holandie i Belgie które nie są w Tier1 ale jednak to bogate kraje).
Wygląda bardzo dobrze ale koszty UA mogą zabić całość....
Jasne, ale nikt rozsądny nie może przy takim szybkim rozwoju przychodów i pobrań liczyć na jakieś duże zyski ,one przyjdą same z czasem. Doświadczony inwestor zagraniczny to rozumie i doceni. Teraz jest czas na akumulowanie akcji, co ja zresztą od 2 lat robię
Sentyment na całej giełdzie słaby. Patrz co się dzieje na TEN, pomimo ogłoszenia skupu akcji własnych. Nie wykluczone że będzie retest wsparcia. Co do inwestora, to mam nadzieje, że nowa strona dedykowana relacjom inwesorskim nie jest przypadkowa.
Jeżeli masz cel posiadania kilkadziesiąt k akcji i sprzedaż ich za 200 pln to można poczekać z 5-6 lat, łatwo powiedzieć, trudno zrealizować, sentyment wtedy jest bez znaczenia