Dnia 2022-01-20 o godz. 20:14 ~XX1 napisał(a): > Niech to zwalą w końcu na 8 - 10groni i niech zacznie się coś dziać ! Bulgotanie Januarka przestało działać !
..., mówisz i masz..., oby tylko nie było tak, że zaraz dowiemy się, że black-inwestor objął 500 000 000 sztuk akcji w cenie nominalnej po 0,01, a zapłacił po 0,1 zł... Buchaaahhhaaauchaaahaaa...
..., mówisz i masz..., oby tylko nie było tak, że zaraz dowiemy się, że black-inwestor objął 500 000 000 sztuk akcji w cenie nominalnej po 0,01, a zapłacił po 0,1 zł... Buchaaahhhaaauchaaahaaa...
Dnia 2022-01-21 o godz. 16:11 ~Bykuś napisał(a): > Dnia 2022-01-21 o godz. 15:57 ~Meth napisał(a): > > Byku też masz tu swój hajs więc nie ma się co śmiać :) > > A pewnie, że mam, i to same drobne, które zamiast piwa po rencie "tu żem zainwestowałem"...!!!
..., tak zaraz po 24 black inwestor "obejmuje umową" w cenie po 0,01, aż 500 000 000 sztuk akcji, by natępnie 28 doszło do scalenia 10 :1...!!! Cena np. 1,70zł -27 000 000, a po rejestracji np. 500 000 000 mamy już 770 000 000 po 1.70 zł, ot i black january... Jawa to, czy li tylko sen. Pozdrawiam na wekendasa...
ja obstawiam najpierw scalenie do poziomu o którym mowa a później inwestor czytaj ongeno zrobi dodruk akcji po nominale 1gr tak żeby mięć 51% spółki albo mniej zobaczymy i wtedy nastąpi połączenie o którym była mowa wcześniej czas pokaże
..., a co jeśli już mają umowę przyżeczenia, to wystarczy jeden tydzień, czasowo korzystniejsza ta wersja, co nie znaczy, że mamy rację w kolejności zdarzeń...
Ja, podobnie jak inni, którzy tu zainwestowali oczekują Białego Łabędzia, a nie tacy co naganiali: oze, szeryf i kreowali na Anioła Biznesu Wicznie nam Panującego Januarego...!!!
każdy kto dłuzej czyta OZEGO wie, że na temat spółki niewiele wie , z JR oraz Columbusem trafił, jeżeli nie sprzedał na górce dalej to trzyma to .... jego wiedza to tylko wizja i ewentualnie czaty, ostatnie 2 lata tutaj mu się nic nie sprawdza. Szeryf to miał tylko tutaj jeden cel, swój oczywiscie
Dnia 2022-01-21 o godz. 18:32 ~xxxx napisał(a): > każdy kto dłuzej czyta OZEGO wie, że na temat spółki niewiele wie , z JR oraz Columbusem trafił, jeżeli nie sprzedał na górce dalej to trzyma to .... > jego wiedza to tylko wizja i ewentualnie czaty, ostatnie 2 lata tutaj mu się nic nie sprawdza. > Szeryf to miał tylko tutaj jeden cel, swój oczywiscie
..., januarek, czyni tu podobnie tak, że niejednemu bańki nosem wyszły z tej radości Buchaaahaaauchaaahaaa...!!!...