Tacy mądrzy byliście ze podbitka spekulacyjna żeby prezes odrobił jakieś grosze i co teraz znowu to samo?
Będzie podbitki robić żeby na waciki miał?
Pewnie już na chleb mu nie starcza skoro takie musi robić????
A Ty byles taki madry i probowales oszukac forumowiczow ze sprzedal akcje poza notowaniami na umowe. Czy to bylo celowe klamstwo sprawdzi KNF, zakladam ze masz akcje i bylo to celowe oszustwo pod wywalenie
Dokupujesz teraz??? Ja kupowalem jak bylo ponizej 2 zl a sprzedalem takim jak Ty po 6 i wyzej. Ja mam zarobione ponad 300% a Ty zeby zarobic tyle co ja czyli 300% to musisz sprzedac teb papier po conajmniej 15 zl. Ja czekalem miesiac na taki zysk a Ty mozliwe ze nie doczekasz sie tyle do konca swojego zycia. Brawo Ja! No i brawo ze jestes Ty!
Przysiegam, to bylo oczywiste zagranie dla wielu inwestorow mojego pokroju. Powiem Ci wiecej oni ciagle jeszcze wpychaja akcje takim jak Ty. Powiedz mi pod co kupujesz? Bo nie umiem znalezc powodu
Pod co kupuje? Właśnie pod to czego nikt się nie spodziewa i cena jest dużo zaniżona. Bo teraz nie ma nic i cena od 2 do nawet 5 zł skoczyła przez pół roku. Teraz będą tutaj wprowadzać nowa firmę bo co im zostało?
A nowa firma to nowe możliwości i wtedy kurs już nie spadnie tylko poszybuje…