• Espi Autor: ~Mark [46.204.17.*]
    Zielu sprzedał akcje na umowę nowemu akcjonariuszowi po 5/5.12 zł!!!!
    Będzie tu grubo skoro ktoś od niego kupił na umowę
    Po takiej cenie !!
  • Re: Espi Autor: ~Zbigniew [37.47.114.*]
    Gdzie masz info ze kupił na umowę?!
    Zieliński sprzedał 12.01 akcje na rynku GPW(wystarczy otworzyć PDF)
    A pamiętacie jakie nieoczekiwane wzrosty były tydzień temu.
  • Re: Espi Autor: ~Mark [46.204.17.*]
    Swoje wiem
  • Re: Espi Autor: ~Romek [5.173.9.*]
    A pisalem Wam ze to tylko spekulacyjne wzrosty na wywalenie papieru. Teraz widzicie. Pozdrawiam madrych
    Serio? Myślisz ze jemu (prezesowi)
    Ktory ma 980 tys akcji zależy żeby upchnąć 15 tys i robić po to jakieś cyrki ze spekulacja ?
    Myśl logicznie skupował ktoś kto coś wie…
  • Re: Espi Autor: ~Romek [5.173.9.*]
    A na czym ma jemu zalezec na tej spolce? To miala byc perspektywiczna spolka ale niestety to zawalili a teraz odzyska chociaz czesc gotowki. Powiedz mi tylko pod co to tyle uroslo? To info, ktore niektorzy zle zrozumieli? Bo fundamentalnie nic sie nie zmienilo. Ta firma nie dysponuje niczym innowacyjnym a smiem twierdzic ze inne firmy w tym sektorze sie rozwijaja a oni natomiast tutaj poki co sie kloca kto zawinil, kto ma kierowac. Winnym tego wszystkiego juz wiemy przeciez kogo zrobili. Powtarzam fundamenty sa takie same jakie byly przy kursie ponizej 2 zl. I tam zmierzamy, pewnie nawet nizej bo juz drugi raz bedzie kazdego ciezej nabrac na podbitke spekulacyjna
    Gość ma setki tysięcy a raczej miliony i ma mu zależeć na odzyskaniu 70 tys przez dziwne ruchy na spółce? Nie rozśmieszaj mnie.

On , January i jeszcze kilku mogą wprowadzić tu co tylko chcą przez odwrotne przejęcie i wtedy nie odzyskają a zarobią w tym gruby hajs. Spółka z głównego parkietu to January już dobrze wie jak na niej zarobić kilka set %
    Pozdr dla kumatych
  • Re: Espi Autor: ~Ja [89.64.62.*]
    Pozdrawiam Cię. I przykro mi. Znajdujesz pozytywy w tym, że zobowiązany do raportowania prezes wywalił okazyjnie akcji w ch podczas spekulacyjnego wzrostu, nic nie wartego papieru. Cóż powiedzieć. Jeszcze raz. Przykro mi. Ale trzymaj się!
  • Re: Espi Autor: ~SpekuOne [172.70.110.*]
    oj tam te 12 pln to drobne ayyyyee
  • Re: Espi Autor: ~Miszcz [5.173.65.*]
    Tu powinno się zatrzymać i odbić na 4,14zł? , jeśli nie to spadnie na 2zł a nawet 1zł. Mam po 4,5zł liczyłem na 9zł, niezła wtopa !!
[x]
NEXITY 0,00% 2,22 2025-10-24 13:47:36
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.