• Trzymać akcje Autor: ~Fan [37.47.149.*]
    Kolejne podejście TDJ do zebrania akcji, nie z nami te numery!

Czekamy na info o kontraktach, nie mogą ich przeciągać w nieskończoność.

(oczywiście każdy zrobi jak chce, to nie jest porada inwestycyjna)
  • Re: Trzymać akcje Autor: ~Sss [79.184.224.*]
    Każdy zrobi co uważa ale ty naganiacz na wzrosty śmiechu kupa
  • Re: Trzymać akcje Autor: ~donCiccio [185.97.16.*]
    Sprzedaj ! Po co dalej tracić i się denerwować. Gdybym miał do zainwestowania 100M też bym się zajął sterowaniem jakiejś spółki. Tutaj nikt nikomu wielkich zysków nie obiecywał i nie obiecuje.Każdy waży sam za i przeciw.I ma prawo do własnego zdania!
  • Re: Trzymać akcje Autor: ~Cierpliwy [31.0.52.*]
    Jednym zależy żeby spadało, innym żeby rosło. Tutaj Ci pierwsi są silniejsi,mają czas i pieniądze. Oni nie kupują żeby drożej odsprzedać tylko akumulują. A dla drobnych którzy chcą zarobić czas dopiero nadejdzie .
  • Re: Trzymać akcje Autor: ~Fan [37.47.158.*]
    @sss mój post mógłbyc zrozumiany jedynie jako naganianie na "niesprzedawanie" a nie na kupno. Natomiast patrząc po forum to Ty jesteś typowym spadkowym trollem.

W mojej ocenie sytuacja spółki w żaden sposób nie uległa pogorszeniu, co uzasadniałoby spadki. Ktoś pisał o "złym otoczeniu", co uważam za śmieszne. Jak widzieliśmy, czasy węgla jeszcze nie minely, sam prezes mówił o ożywieniu, które odczuwalne będzie na początku Q1. Cierpliwie na to czekamy. O całej odnodze OZE nie będę pisał, bo tu sentyment wokół tego obszaru jest tylko pozytywny, a plany Famura bardzo ambitne. Wystarczy przypomnieć tu ostatnie info z fb o wejsciu w rynek farm wiatrowych.

Na to wszystko nakłada się duży apetyt TDJ na zwiększenie zaangażowania i kupno akcji po taniości. Jak widać po espi póki co nie udało im się tego celu zrealizować i dlatego uważam że należy wstrzymywać się że sprzedażą akcji, bo to może być kolejne podejście TDJ do nabycia pakietów po jak najniższej cenie.

Ale każdy robi, jak uważa. To tylko mój pkt widzenia.
  • Re: Trzymać akcje Autor: ~Cierpliwy [31.0.52.*]
    Jestem tu od VIII ' 21. I prędko nie wyjdę.
  • Re: Trzymać akcje Autor: ~Jurek [198.41.242.*]
    Ja tutaj jestem od I 2021 i już raz plułem sobie w brodę, że nie sprzedałem na górce, obym nie plus sobie drugi raz.
  • Re: Trzymać akcje Autor: ~famur [46.204.55.*]
    Zaczynałem w sierpniu 2020, jak było 1.6 -1.9. potem nawet po 1.3-1.4 co dłubałem w listopadzie. Sprzedam w 2023
  • Re: Trzymać akcje Autor: ~Pozytyw [178.235.183.*]
    Ja kupiłem w 2020 jak było około 2,5 sprzedam może za 5 albo 6 chyba że zaczną płacić dywidendę to zostaniemy z famurkiem na kolejne długie lata ....
  • Re: Trzymać akcje Autor: ~rem [82.177.135.*]
    Jestem od marca 2021. Połowę mam wystawioną po 4,9x : 30% po 5,9x. Zlecenia do końca roku.
[x]
GRENEVIA 0,00% 3,27 2026-03-09 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.