Jeszcze się nie wysyłałam tylko obawiam się wtopy
Mam tu 20 tys i to nie rusza do przodu a tylko spada
Daje sobie jeszcze czas to połowy lutego i wyrzucam
Warto obserwować rynek i specjalistyczny fundusz inwestycyjny otwarty polecam stronę https://generali-investments.pl/contents/pl/klient-indywidualny/fundusze-inwestycyjne-otwarte na której łatwym i przyjemnym językiem tłumaczone jest co i jak
Odezwał się następny który czeka ze sprzedażą po 15 gr. do tego twierdzi że zna się na podstawach inwestowania. Dlatego kupił akcje na pewno (sądząc po czasie od którego tu wszystkich meczy swoimi tekstami) grubo powyżej 20 gr.
Dnia 2022-02-01 o godz. 15:25 ~A0A napisał(a): > Odezwał się następny który czeka ze sprzedażą po 15 gr. do tego twierdzi że zna się na podstawach inwestowania. Dlatego kupił akcje na pewno (sądząc po czasie od którego tu wszystkich meczy swoimi tekstami) grubo powyżej 20 gr.
Dlaczego usunięto post ?! Bo w delikatny sposób odpisałem jakiemuś dziecku z piaskownicy, by do niej wrócił, jak przestanie padać na dworze.
Żadnych wulgaryzmów i podstaw do takiego działania. Moderator - jeśli do usunięcia postu, wystarczy zgłoszenie postu, a nie jego treść to po co to forum ?
Chłopie jeśli jeszcze nie kupiłeś, a czekasz na 12 groni, to oznacza, że po prostu Cię nie stać.
Jak pisałem, a Ty pewnie czytałeś post, nie interesuje mnie po ile kupiłem tylko po ile sprzedam, a jak spadnie to uśrednię. I Ty też się nie interesuj pieniędzmi innych tylko Swoimi, chyba, że - ja mniemam, żadnych nie masz.
Dnia 2022-02-01 o godz. 11:36 ~rob74 napisał(a): > Dlaczego uważasz, że - np. ja, chcę sprzedać ?! > Jeśli kiedykolwiek MUSISZ sprzedać akcje to lepiej w ogóle ich nie kupuj. > > Chyba takie podstawy inwestowania na giełdzie to znasz ? >
Nie takich podstaw inwestowania nie znam. To chyba jakiś twój wymysł.:-)