od 2,20 zaczeli spuszczac kurs jak gowno w kiblu... nikt nie wie dlaczego to zrobili... przez caly dzien przerzucania między sobą akcji złapali kilku leszczy i opchneli im akcje wysoko i wyglada że akcja wzrostowa juz sie skonczyla i nie zależy im na kursie dlatego tak leci na dół. Jeszce na fixie były jakies udawane próby podbicia bo tko nawet pokazywało 2 zł ale w ostatnim momencie spoldzielnia zdjela z K zlecenia i zwiększyła na S wolumen co spowodowało zjazd o 12 groszy... To wyglada wszystko jak jakies szortowanie ale obawiam się że kurs nie będzie już podniesiony nawet do 2 zł. Ci co zostali z akcjami raczej bedą dyndac na haku...
I leszcz kupił 8 mln.akcji. ? Zanizali kurs przewalając z wora do wora żeby zebrac więcej akcji bo spanikowana leszczyna sprzedawała.A oni mają jeszcze więcej akcji a przy takim FF mogą beż problemu zrobić jazdę w drugą stronę czyli w góre
Spokojnie obserwator to typ co pojawią się jak chce tanio kupić neguje wszystko i wszystkich. Potem kupi i łazi po forach jaki ma super papier,nie ma sensu rozmowa z jegomoscia bo nie ma o czym. Zero autorytet
A ja mam nadzieję że spadnie jeszcze z 25% w okolice 1,40, najlepiej na jednej sesji mocnym ruchem na dużych obrotach i pomyślę o zakupie:) Może stracę może zyskam to się okaże, ale jeśli ktoś się boi stracić to w stronę giełdy nie powinien nawet patrzeć.
Czekajcie na te 1 czy 1,5 czym więcej was poczeka tym bardziej się cieszę. Jak już będzie po 4 to powoli możecie brać jak wam w poślady będę wkładał po 6 zobaczymy kto szybciej wygra z grubym , który kupił od 2 by nie stracić, a zarobic zapewne bo żadnego spania nie było tylko piękna zagrywka do zamknięcia luki przed Mega odpalem tak to widzę JA
Definitywnie wybicie bardzo dlugiej konsolidacji dolem potwierdzone duzymi obrotami. To dopiero poczatek spadkow niestety. Gdzie to sie zatrzyma to nikt nie wie. I jeszcze ta sytuacja na Ukrainie z Rosja ...