ten sam szmelc z ostatnich miejsc NewConnect, tylko naganiacza brakuje żeby ostatnich ubrać. zobaczcie na wykres historyczny - po takich bańkach na takich spółkach jest od 6 do kilkunastu miesięcy czekania aby zejść z haków, jeśli w ogóle się udaje. mała kapitalizacja niewiele znaczy - są inne spółki warte tyle i mniej.
Ładnie napisałeś XX- szmelc. Tylko gdybyś Ty ja i inni zainwestowali pod koniec 2019 lub nawet 2020 w ten jak piszesz szmelc z NC to dziś miałbyś po kilka tysięcy stopę zwrotu. Te spółki które wymieniłeś jak i infra dają sporo zarobić. Ja postawiłem na infra, choć niewielką ilość ekoboxu mam. Dlaczego infra ?
- spółka z dobrym rozwijającym się biznesem
- co kwartał raportuje większe zyski, no narazie nie są oszałamiające , ale pokazując nowe zamówienia na oprogramowanie zapewne i to będzie do przodu
- stabilny główny akcjonariat , beż oszołomów obiecujących gwiazdki z nieba
- mały ff , wiem czy tutaj to jest plus . Przy dużym zainteresowaniu (jak w tym tygodniu to dzieją się cuda , po 50 procent do góry)
- i jak wielu sądzę że wcześniej lub później spółki się ktoś zainteresuje, chyba że już się to dzieje bo obroty 640k nie biorą się z ulicy