Był Konakov ltd z cypru,
Był Kiciński,
Był Carom,
Były pieniądze, grunty i nie pełne infa o zakupach ładowarek za 100 mln dolców.
Nie ma już żadnego głównego akcjonariusza wszystko wyprzedane, strona zamknięta, konakov zniknął, kiciński uciekł, a carom przestał istnieć.
Ktoś ma ponad 5 procent, żeby zwołać walne? Czy ktoś pisał do KNF, żeby ich zacząć ścigać? Kto dołączy do pozwu zbiorowego?
Bo to troll wszechwiedzący nagrania, bo nikt nie chce po tej cenie sprzedać akcji Caromowi, to muszą odebrać wam prawa poboru i akcje z nowej emisji. I takie trolle są potrzebne żeby zniechęcać akcjonariuszy i utrzymywać kurs na 12-13 gr. Proste jak budowa cepa. Potem taki muzg siedzi i 24 h na dobę charytatywnie dba o nasze portwele
Dbam o swój portfel, mam mózg i go używam, ba nawet na ortografi się trochę znam.
To nie są fałszywe komentarze, patrząc na zeszły rok tylko:
Maj
53% Konakov Ltd.
5% Kiciński
Od września znikało zaangażowanie Carom sp z.o.o. do zaledwie 31.7% procent w grudniu, a od ostatniego walnego nie ma żadnego info bo Carom jako największy nie jest już w spółce zapewne. Sam Kiciński zrobił kółeczko przez Satis do Labocanny, jutro się pewnie ujawni w największym przekręcie tego roku Road Studio, kolega z rady nadzorczej z Yolo (kolejna akcja ubierania leszczy i golenia za marzenia o bogactwie) już się tam ujawnił niejaki Kamil G.
Nie musi powiadamiać natychmiast, przekaże opóźnione espi o wyzbyciu się akcji patrz.
Art. 70 pkt 1 Ustawy o ofercie - nabycie lub zbycie znacznego pakietu akcji
jest obowiązany niezwłocznie zawiadomić o tym Komisję oraz spółkę, nie później niż w terminie 4 dni roboczych od dnia, w którym dowiedział się o zmianie udziału w ogólnej liczbie głosów lub przy zachowaniu należytej staranności mógł się o niej dowiedzieć, a w przypadku zmiany wynikającej z nabycia lub zbycia akcji spółki publicznej w transakcji zawartej na rynku regulowanym lub w alternatywnym systemie obrotu – nie później niż w terminie 6 dni sesyjnych od dnia zawarcia transakcji.
Wystarczy zlecić komuś sprzedaż, jakiemukolwiek maklerowi z jakiegoś biura do dnia np. 31.01.2022 i przeprosić za przekazanie opóźnionej informacji
Słowo klucz przy zachowaniu należytej starannośći mógł się dowiedzieć - zlecenie DOM po ustalonej cenie z wielkośćią ujawnioną np. 10k powyżej 50 tyś zł można ukryć wszystko
A ja mam pytanie , odnośnie koparek . Firma kiedyś miała koparki kryptowalut . Czy ktoś ma informacje , czy mają jeszcze ten interes ? Jakie jest wydobycie ?
Po analizie to gość ma racje teraz YOLO zajmie się stacjami ładowania wg dzisiejszego info, Kici ma kontakt z tymi Chińczykami i po devoranku. Utopiłem jak zdecydowana większość tutaj, kto się pisze na porozumienie Akcjonariuszy?
Mam 189tyś bezwartościowego papieru
Potrzeba kilku skrzyknąć choć z 5 % z 70 574 487 akcji i zwołać walne jak najszybciej ratować umowy i nie oddać kasy złodziejom.
KNF weźmie się za nich jak za spółki inżyniera Patrowicza, dostaną po mln kary za manipulowanie kursem, a i akcjonariusze będą dochodzić roczeń przed sądem za błędne informacje i pokrycia strat. Kapitały zakładowe po 5000 zł spółek z o.o., a wy liczycie na milony tutaj. Bezpiecznego lądowania po informacji o splicie tych akcji po emisji praw poboru. 140 000 000 akcji obstawiam na split 1:10, żeby jakoś kurs wyglądał i był notowany na ciągłych.
Uwaga na bankruta.
Umowa na 330 mln na dostawy ładowarek nawet jeśli miała by dojść do skutku to skąd wezmą pieniądze na pokrycie umowy, ruch.... chińczyka na terminową fakturę z odroczoną spłatą o 60 dni. Hahaha
Do pozwu na pewno dołączy Niejaki smyk, marichuanowy kici zvfrajernią wyportkiwali go na cacy.
Ale on już pewno pisze pod innym nickiem, może inkwizytor, hahaha.