• Pytanie Autor: ~Alex43 [88.156.140.*]
    Czy będzie wezwanie na Dębice
  • Re: Pytanie Autor: ~Masa [89.228.211.*]
    po prostu nie będzie dywidendy , bo nie będzie zysków
  • Re: Pytanie Autor: ~Rysz [37.47.120.*]
    Mam nadzieję że już wszyscy pozbyli się dębicy może jeszcze że 20k ,a potem jakieś bardzo dobre info goodyear też kiedyś kosztował 1.5usd a dwa lata później 50 ,ale o tym już nikt nie pamięta.koszty utrzymania dębicy na GPW są wysokie, to się nie opłaca dla garstki drobnych akcjonariuszy ,wyobraź sobie cenę gdyby goodyear puścił dbc że smyczy
  • Re: Pytanie Autor: ~Rysz [37.47.125.*]
    Dzisiaj kolejne 7.6k czyli jeszcze 12.4k i powinno zabraknąć akcji.
  • Re: Pytanie Autor: ~Rysz [37.47.89.*]
    Za ostatnie dni uzbierało się kolejne 3k do mojej prognozy pozostało 8k cenę zbija zlecenie 2-3k raz na kilka dni moim zdaniem wyskakują ostatki
  • Re: Pytanie Autor: ~Andrzej [88.156.143.*]
    Prawdopodobieństwo wezwania wynosi około 90% , opłaca się kupować
  • Re: Pytanie Autor: ~Matematyk [89.64.118.*]
    Bliżej 85% bądź 86 wedle moich szacunków.
  • Re: Pytanie Autor: ~Andrzej [88.156.143.*]
    85,5
  • Re: Pytanie Autor: ~Rysz [37.47.84.*]
    Znowu ta sama sytuacja 3k obrotu zepchnęło cenę,a cena śmieciowa, patrząc na główny kanał długoterminowy od początku notowań jeszcze 50 dni i cena 58 ciekawe czy dobije? Od ostatniego wpisu można zaliczyć 5k
  • Re: Pytanie Autor: ~Kubek [91.226.160.*]
    Hmmm kto wie wszystko jest możliwe
  • Re: Pytanie Autor: ~utopiony [37.47.99.*]

Czyli co , jedziemy do wiosny na 58 zł ???
  • Re: Pytanie Autor: ~Rysz [37.47.87.*]
    Ciekawe wyglądają akcje goodyera po wynikach za 4 kw spadły 25% choć były średnie ,mam nadzieję że jednak przy potężnym wzroście cen opon dbc zaskoczy pozytywnie co do wycofania z giełdy to myślę ze podobny plan jak Heineken -żywiec został tam jakieś ułamek% akcji na gpw więc plan jest inny jeśli uda się zepchnąć dbc na 58 to się zmieni parę akcji mam nadzieję na lepszą przyszłość
  • Re: Pytanie Autor: ~akcjonariusz [31.61.180.*]
    50 zł za akcje Dębicy? Przecierałem oczy ze zdumienia. Od 1996 kurs tylko 5 razy zjechał na ten poziom lub trochę niżej. Chyba czas na korektę in plus? Jak myślicie?
  • Re: Pytanie Autor: ~jacek [147.161.249.*]
    Sporo zależy od wyników i tym samym widoków na dywidendę. Jeśli będą słabe to raczej będzie lecieć bokiem i może potencjalnie jeszcze iść w dół. Ale w dłuższym terminie raczej liczył bym na ruch w górę. Strata za II kw moim zdaniem to głównie wyższe koszta produkcji nie uwzględnione w cenach. Na wynik zaczną też wpływać oprocentowania od udzielonych pożyczek które były udzielane na wibor 1r + 0,25 %. Plus cyklicznie wracający temat zdjęcia spółki z gpw.
    IMHO raczej w górę w średnim okresie. Ale raczej i sądzę, że nie więcej niż 20-30% w perspektywie roku.
  • Re: Pytanie Autor: ~spek [173.205.82.*]
    Pod tym linkiem prowadzimy dyskusje na temat różnych spółek, zapraszam:https://discord.gg/tG5zz3VpGc
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [89.41.26.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
DEBICA 0,25% 81,50 2025-10-10 16:33:19
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.