• Nowy Ład Autor: ~bronek [141.101.104.*]
    Czy ktoś z Państwa zastanawiał się nad tym jak Nowy Ład i nowe stawki za gaz i prąd wpłyną na rentowność Browaru? I bez tego nie mogli sobie poradzić z kosztami ,a teraz jak przyjdzie płacić 700% więcej za gaz i 200 % więcej za prąd.Nie widzę tego
  • Re: Nowy Ład Autor: bronek_ [198.41.242.*]
    Dnia 2022-01-13 o godz. 10:12 ~bronek napisał(a):
    > Czy ktoś z Państwa zastanawiał się nad tym jak Nowy Ład i nowe stawki za gaz i prąd wpłyną na rentowność Browaru? I bez tego nie mogli sobie poradzić z kosztami ,a teraz jak przyjdzie płacić 700% więcej za gaz i 200 % więcej za prąd.Nie widzę tego

To problem który mają WSZYSTKIE browary i wszystkie firmy. Po prostu wzrośnie cena piwa i wszyscy to lykna no bo jak inaczej? To samo przeciez dotyczy piekarzy i ... no wszystkich branz.
    Browar ma ten bonus ze moze gzrac kotly pradem (o ile juz nie grzeje) a wtedy lokalna nawet offgrid instalacja PV to nie jest glupi pomysl.
  • Re: Nowy Ład Autor: ~bronek [198.41.242.*]
    To prawda,dotyczy to wszystkich browarów,ale nie WSZYSTKIE to przetrwają
  • Re: Nowy Ład Autor: ~łysy [172.70.35.*]
    bronek ty piszesz sam ze sobą z dwóch urządzeń? :)

jak we wszystkich firmach niezależnie od branży koszty przerzucą na konsumenta.
    Dnia 2022-01-13 o godz. 21:15 ~łysy napisał(a):
    > bronek ty piszesz sam ze sobą z dwóch urządzeń? :)
    >
    > jak we wszystkich firmach niezależnie od branży koszty przerzucą na konsumenta.

Nie. To ktoś inny, ja byłem pierwszy z tym nickiem ale ktoś uznał, że jest to fajny nick, wtedy dla odróżnienia zarejestrowałem ten pod którym pisze teraz. Ale nie tamten bronek to nie ja ... tylko nie wiem jak miałbym CI to udowodnić, znaczy gdybyś jakiegoś dowodu potrzebował.

No, to musisz zdjecie przesłać,to będzie dowód
    Dnia 2022-01-14 o godz. 18:27 ~bronek napisał(a):
    > No, to musisz zdjecie przesłać,to będzie dowód
    Tobie niczego nie muszę udowadniać nędzna podróbko bronka ...

poza tym ty tu jestes sluzbowo jak sadze bo kto inny moze podmieniać IP piszącym tu ludziom? Moje posty wyżej oznaczone są 198.41.242.* co na pewno nie jest IP neostrady z której piszę...
    Tak, mój drugi nick to PEGASUS
  • Re: Nowy Ład Autor: ~98 [31.179.123.*]
    Albo łysy.
  • Re: Nowy Ład Autor: ~98 [31.179.123.*]
    Wykończą ich jak nic. Skandal!!!!
[x]
CZARNKOW -5,00% 0,10 2026-05-15 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać