Tomek luzuj majty ludzie maja zycie poza forum bankiera ja siedze spokojnie i czekam a Ty rob co chcesz tylko proszko skoncz juz plakac facetowi tak nie przystoi :)
Z CIEBIE Tomaszek sie ciesze niedawno pisales ze masz 100 k straty i spolka to gowno od tamtej pory bylo nawet 1.60 czyli 60 % w gore a Ty dalej psioczysz hahaha jak widac wybicie jest tu mozliwe i to nie o 40 % w sesje no ale na to trzeba cierpliwosci ktorej Ty nie masz. Oddaj te akcje o ile je masz na ta chwile na pewno masz mniejsza strate niz tydzien temu odrobisz na Wigu tam bezpieczniej. Takie spolki jak Cosma nie sa dla Ciebie.
To ze mogles sprzedac przestac plakac i pojsc gdzie indziej. A tak bedziesz tu dalej beczal. Mnie nie rusza ze spada czy rosnie. Mnie interesuje kurs za rok moze 2 lata a ty chcial bys juz.
To co wziął to już pewnie wysypał ,pisałem nie tykac akcji bo będzie płacz bo niebawem emisja akcji i kurs będzie po kilka groszy bosobie nadrukują akcji mln sztuk po kilka groszy jak zawsze a potem sypanko w ulice !