• Crowdfunding i IPO Autor: ~Prosto [162.158.102.*]
    Jak to jest możliwe że rok temu za pomocą Crowdfundingu kupiłem akcje po 50 złotych, a rok później na debiucie cena emisji jest taka sama ... Prezes oddał akcje po 50 zł, a teraz odebrał po 36 ?? Przecież to jest skandal.
  • Re: Crowdfunding i IPO Autor: ~Andrzej [162.158.103.*]
    Spokojnie trzymaj, za rok, dwa lata będziesz dużo do przodu
  • Re: Crowdfunding i IPO Autor: ~Spoko [5.173.22.*]
    Bo to jest dopiero inwestycja, nie skończyli jeszcze gier więc nie zarabiają, jak premiery ATS i AMS będą udane to cena akcji może iść w setki, ale to zależy od jakości.
  • Re: Crowdfunding i IPO Autor: ~road [162.158.102.*]
    Road oszukał ludzi w crowdfundingu bo premiery miały być o wiele wcześniej. Nowak mówił, że IPO będzie po premierze jakiegoś tytułu. Puste słowa.
  • Re: Crowdfunding i IPO Autor: ~road [162.158.102.*]
    W dodatku wzięli kasę z IPO na rozwój gier, a oni tę kasę zaczęli pożyczać spółkom z grupy Movie. To jest szczyt chamstwa i brak szacunku w stosunku inwestorów z crowdfundingu. W dodatku nowe umowy na gry są z inwestorem zew z którym dzielą się przychodami. To na jakiego... robili crowdfunding?
  • Re: Crowdfunding i IPO Autor: ~road [162.158.103.*]
    A no tak to. Ryzyko. Nastawienie do sektora w tym czasie zmieniło się diametralnie. Ja dlatego nie biorę udziału w crowdfundingu, bo nie masz opcji zamknięcia inwestycji w dowolnym czasie bez większych problemów (teoretycznie możesz znaleźć kupca i spisać umowę, ale jest to dla mnie zbyt wysoka cena).
  • Re: Crowdfunding i IPO Autor: ~Roadman [5.173.1.*]
    Czasem wygrasz czasem przegrasz, ja brałem Incuvo w crowdfundingu za 10k i na początku notowań zamknąłem inwestycję na 20k, a teraz wziąłem za 5k Roada też w crowdfundingu i jak bym dzisiaj zamknął, to ponad tysiak w plecy.. Wziąłem też za 5k Ignibit w crowdfundingu i myślę, że jak wystartują w tym roku, to będzie podobnie jak z Roadem czyli w plecy. Ale fakt, że zero płynności w crowdfundingu, trzeba czekać na debiut, a to często pl roku się czeka i nie wiadomo, co się wydarzy. Jest ryzyko, jest zabawa..
[x]
ROAD 2,22% 7,36 2026-05-05 12:40:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.