• ponizej 0,28 nie odda juz nikt Autor: ~pawel [198.41.242.*]
    to juz było i nie wróci
  • Re: ponizej 0,28 nie odda juz nikt Autor: ~bronek [162.158.114.*]
    oddadza bo to stado cieniasow wiec wysypia sie nie ma strachu .... to dlatego nir warto tu wchodzic bo drobni zamiast wystawiac pol grosza ponizej kursu scigaja sie kto odda taniej.
  • Re: ponizej 0,28 nie odda juz nikt Autor: ~pawel [162.158.114.*]
    juz raczej nie. moze i drobni ale nie oddadza ze strata

ci co zostali to nie cieniasy, my wiemy co chcemy
  • Re: ponizej 0,28 nie odda juz nikt Autor: ~bronek [172.70.59.*]
    Dnia 2022-01-12 o godz. 15:47 ~pawel napisał(a):
    > juz raczej nie. moze i drobni ale nie oddadza ze strata
    >
    > ci co zostali to nie cieniasy, my wiemy co chcemy
    jesli nie poijawia sie kupujacy po sensownych cenach (na dzis 0,29 - 0,30 to do piatku poleci 0,2840 lub nizej
  • Re: ponizej 0,28 nie odda juz nikt Autor: bronek_ [198.41.242.*]
    to teraz zobaczysz zeby odbilo WYSTARCZY ze ktos kto chce sie pozbyc wystawi na minimum 0,29 ale na moje na sesji zobaczymy 0,286 ktore pojawi sie 3 minuty przed fixem .... nie ma wiary w narodzie wiec nei moze isc w gore
  • Re: ponizej 0,28 nie odda juz nikt Autor: ~pawel [198.41.242.*]
    albo ktos kto kupi wiekszy kawałek po 0,30:)
  • Re: ponizej 0,28 nie odda juz nikt Autor: ~Mariusz [37.225.88.*]
    Do 0,3 jest w arkuszu akcji za kilka tys złotych. Jak ktoś z jajami to kupi na raz ta konsolidacja szybko zmieni się w trend wzrostowy. Teraz chętnie oddają zapakowani ostatnim czasem. Niech oddadzą. Trzeba tu cierpliwych graczy.
  • Re: ponizej 0,28 nie odda juz nikt Autor: bronek_ [141.101.96.*]
    Dnia 2022-01-17 o godz. 07:23 ~Mariusz napisał(a):
    > Do 0,3 jest w arkuszu akcji za kilka tys złotych. Jak ktoś z jajami to kupi na raz ta konsolidacja szybko zmieni się w trend wzrostowy. Teraz chętnie oddają zapakowani ostatnim czasem. Niech oddadzą. Trzeba tu cierpliwych graczy.

Oooo a tu wprost anpisałeś, że nie jestes "ten z jajami" .... tiaaa :D

chciałeś mi jeszcze coś napisać o studencikach obracających kasą rodziców? LOL xD
  • Re: ponizej 0,28 nie odda juz nikt Autor: bronek_ [141.101.96.*]
    Wygląda na to, że nikt wystawi swoje zlecenia gdzieś koło czwartku najpóźniej :D
  • Re: ponizej 0,28 nie odda juz nikt Autor: ~pawel [198.41.242.*]
    normalnie jasnowidz jestes
    i nikt zadziałał
  • Re: ponizej 0,28 nie odda juz nikt Autor: ~wegrhg [37.30.17.*]
    ja bym mógł oddać i po 20 i bym zarobił tylko POCO
  • Re: ponizej 0,28 nie odda juz nikt Autor: bronek_ [83.23.88.*]
    Dnia 2022-01-20 o godz. 16:46 ~wegrhg napisał(a):
    > ja bym mógł oddać i po 20 i bym zarobił tylko POCO
    To nie jest wlaściwie postawione pytanie.
    Problem jest tu taki, że drobni mają pełne gacie, a grubsi to widzą więc będą skupować maksymalnie blisko 0,25 w tej chwili żeby opierdzielić w lutym pewnie w okolicy raportu. BTW wiadomo juz kiedy beda raporty? Musze zaraz popatrzec czy byly jakieś info w tym roku bo szczerze mowiac nie zagladalem tam w styczniu jeszce ani razu :> Na w tej chwili najnizszy sensowny pakiet jest na 0,286 ... a to oznacza ze przed pierwszym fixem nasi miisinscy wysypia sie na 0,282 pewnie a kto wie moze znów zjedzie pod 0,28 bo jak mówilem .... maja pelne gacie. Tak to widze.

Aaa ale jest jeszcze jedna rzecz. Jest tu takze animator i nie mozna wykluczyc ze czesc tych malych transakcji to on robi sam ze sobą!
  • Re: ponizej 0,28 nie odda juz nikt Autor: ~pawel [159.205.239.*]
    ja narazie widze, czasem, jednego zartownisia albo dwóch
    jeden potrafi przed sesją wrzucic zakup kilkudziesieciu tysi akcji z kursem 0,38 a to nawet na godzine kilkanascie tysi zablokowane w gotówce

albo jak wczoraj dowcipnis wystawik pkd 44444 do oddania i spadl kurs do 0,15

• Re: ponizej 0,28 nie odda juz nikt Autor: ~Mariusz [37.225.86.*]
    Jest do wzięcia 13 tys po 0,28.
  • Re: ponizej 0,28 nie odda juz nikt Autor: ~bronek [83.26.42.*]
    To bierz chłopie ,bierz
  • Re: ponizej 0,28 nie odda juz nikt Autor: ~Mariusz [37.225.87.*]
    Fernando oddał akcje, zarobił na czteropaka. Mam nadzieję już nikt poniżej tych 0,28 nie wyskoczy z pakietem 300 akcji na sprzedaż. Haha. Szanujcie się inwestory. W domach maklerskich muszą mieć niezłą bekę z tych transakcji za 100 pln. Skoro sami siebie nie szanujcie taką grą to nie wymagajcie by ktoś was szanował.
  • Re: ponizej 0,28 nie odda juz nikt Autor: ~fernando [83.11.151.*]
    Dnia 2022-01-25 o godz. 12:00 ~Mariusz napisał(a):
    > Fernando oddał akcje, zarobił na czteropaka. Mam nadzieję już nikt poniżej tych 0,28 nie wyskoczy z pakietem 300 akcji na sprzedaż. Haha. Szanujcie się inwestory. W domach maklerskich muszą mieć niezłą bekę z tych transakcji za 100 pln. Skoro sami siebie nie szanujcie taką grą to nie wymagajcie by ktoś was szanował.

czteropak za 500zł .... spory czteropak :P
  • Re: ponizej 0,28 nie odda juz nikt/Paweł Autor: ~ktoco [46.134.15.*]
    A dawno nie witałem na forum, Zakręciłem się na jakiś dziwnych akcjach i trochę wtopiłem. Dzisiaj, żeby nastrój polepszyć te 6010 łyknąłem i od razu sercu lżej:)
  • Re: ponizej 0,28 nie odda juz nikt/Paweł Autor: ~Łysy [178.212.155.*]
    Ktoco źle trafiłeś z zakupami na rynku. Putin niejednemu jeszcze za bierze trochę kapitału. Ja od kilku tygodni mam tylko Czarnków w portfelu. Tutaj po staremu. Stała ekipa.
  • Re: ponizej 0,28 nie odda juz nikt/Paweł Autor: ~ktoco [46.134.15.*]
    Lysy - racja, ale mądry po szkodzie. Na szczęście w robocie widzę perspektywę - co prawda jeszcze kilka miesięcy,, żeby owoce zbierać, ale może jeszcze trochę zwiększę stan czarnkowa - póki jest w "ryzach" - pozdrawiam O.
  • Re: ponizej 0,28 nie odda juz nikt Autor: ~Piotr [31.179.123.*]
    To jest giełda, tu nie takie jazdy są robione.
  • Re: ponizej 0,28 nie odda juz nikt Autor: ~łysy [178.212.155.*]
    ja podejrzewam, że tutaj też ze dwóch cwaniaczków z 20k w kieszeni rozgrywa ten papier. nie wierzę, że ktoś gra pakietami po 100 czy 300 sztuk. i robi to na poważnie. nie wierzę, że są tacy ludzie. hehe. chcą kupić taniejj to wystawiają na sprzedaż 100 akcji poniżej kursu. inny gracz się na to nabierze i przestraszony wystawi swój większy pakiet w tej cenie. kumpel tego co wystawił 100 akcji na sprzedaż zbierze te akcje od wystraszonego gracza. potem jak akcje zbiorą to wystawiają pakieciki co raz wyżej i kupują od siebie przy okazji karmiąc innych. potem zmiana wajchy; pozbierają w sposób o którym pisałem na początku. takie trzepanie leszcza w skali mikro. hehe. dlatego nie ma się co interesować kursem przy takich obrotach. póki jest tak marne zainteresowanie papierem takie rzeczy można tu robić.
[x]
CZARNKOW 0,00% 0,10 2025-12-19 11:05:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.