• Plotka Autor: ~Plotka [80.187.122.*]
    Słyszałem plotkę, ze PLI póki co robi gry na PC i konsole z partnerami w spółkach docelowych. Wraz z dodatkowa emisja i przejściem na parkiet główny planuja rozpoczęcie pracy nad własnymi grami (Platige Games”) i będą to gry VR! Bo to przyszłość plus maja doświadczenie z ta technologia ze swoich dotychczasowych działań. To potrwa, wiadomo.
  • Re: Plotka Autor: ~Jameson [31.60.98.*]
    Może coś w tym być,. Też słyszałem od źródła, że są odpowiedzialni za swój zakres i inne zespoły rowilniez pracują . Prezes świadomy jak cdr się rozpędziło i jakim skutkiem i stąd siły na zamiary ale step by step.
  • Re: Plotka Autor: ~fanpli [198.41.242.*]
    kiedyś, jakieś 6-7 lat temu pli mocno stawiało na vr
    ale, wtedy technologia była niedoskonała i nie okazało się to sukcesem
    było za wcześnie, ale można ich nazwać pionierami tego kierunku
    obecnie wydaje się vr bardzo ciekawym kierunkiem
    w ost raporcie kwartalnym napisali, że rozwijają kilka projektów w segmencie gier
    oprócz współpracy z juggler i mov może coś jeszcze pozytywnie zaskoczyć....
    https://platige.com/pl/project/kultura-i-edukacja-pl/vr-experience/

• Re: Plotka Autor: ~Zbyszek [198.41.242.*]
    Yup, VR to taka przyszłość, że Valve mimo olbrzymiego sukcesu zarówno swojego setu VR jak i Alyx zrezygnowało z dalszego rozwoju gier VR.

Ach te plotki ploteczki, gdzie tę plotkę usłyszałeś? Na kibelku sobie ją stworzyłeś na potrzeby tego postu? Trolle i bajkopisarze z forum tej spółki mnie nie przestaną zadziwiać swoją inwencją i fantazją. Chociaż z drugiej strony jako "hejter" PLI pewnie powinienem dopingować ich w tym poronionym pomyśle.
[x]
PLATIGE -2,13% 11,50 2025-10-06 16:48:54
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.