zapomnialem dopisac jakie zmiany np mam dostepne 4hale 2ha terenu ogrodzony ,własna studnia wydajna, na posesji transformator otworzyc oddział w zachodniopomorskim przy s3 berlin gdańk
To nie takie proste, jak by się wydawało, potrzebne są pozwolenia wodno-prawne, pozwolenia na emisję. Skomplikowane i bardzo czasochłonne uzyskiwanie dokumentów.
Ja mialem 46k akcji, niestety ten rok nie bedzie lepszy - nie ma co sie oszukiwac. Skoro od lat firma nie miala wysokiej rentownosci, to co dopiero teraz. Nie patrze nawet na ceny srebra, a na wzrost cena z prad i inne koszta.
Marazm albo sciagniecie z gieldy, Galvo i tak juz swoje zarobilo wchodza na NC. Jak sciagnie spolke po tej cenie to i tak bedzie sytuacja win-win. Gorzej, ze Niemcy i Czesi maja tanszy prad, tu bedzie coraz gorzej, niski mcap nie pomoze
O tym mowie, ja wychodzilem 3 miesiace ze srednia 74grosze, a sprzedawalem w widelkacj 1-1,60zl. Obroty sa daremne, wyobrazcie sobie, ze nagle 5 akcjonariuszy chce wyjsc z akcji co maja 10-15k akcji, na kursie bylby dramat. Ktos moze kiedys podbije ta spolke ale za duzo okazji jest i za malo perspektyw, zeby Galvo uroslo po wynikach. Na razie rekrdowe przychody, zobaczymy czy rok aby zamknie sie na plusie - w co bardzo watpie. A 2022 bedzie trudniejszy, niech nikt sie nie ludzi