• Nie mam już Autor: ~smaczek [85.221.142.*]
    Siły na tym wisieć, żygać już mi się chce na to,ale nie oddam.Nadzieja umiera ostatnia,lecz wiara trzyma przy życiu. Wszystkim wisielcom życzę wytrwałości Dziękuję.
  • Re: Nie mam już Autor: ~UchoPrezesa [37.30.114.*]
    Przy tak rosnącym WIG wzrosty ujemne przy niecałem procencie na minusie to sukces.
    Zawsze mogło być gorzej więc nie ma co narzekać. Nawet gdyby kurs miał zaliczyć 5 gr za akcję to warto trzymać. Bycie akcjonariuszem tej firmy to zaszczyt.
    Pozdraeiam serdecznie wiernego akcjonariusza Pana Aliakczę, który tu się pięknie wypowiada.
  • Re: Nie mam już Autor: ~Aliakcza [5.173.64.*]
    Dziękuję czekamy czekamy na szereg dobrych informacji do końca miesiąca coś podadzą o stanie posiadania akcji
  • Re: Nie mam już Autor: ~eryk [172.68.63.*]
    pan Aliakcza znany jest tutaj z tego, że brak mu piątej klepki.. podobno posiadał 200k akcji i miał ich nie sprzedać taniej niż za 20 zł, ale sprzedał na jesiennych spadkach po 90 groszy, a teraz witamy ponownie na pokładzie tak zacnego akcjonariusza
  • Re: Nie mam już Autor: ~Rafi [5.173.249.*]
    Taa i pewnie byłeś przy tym jak sprzedawał w tej cenie!!
  • Re: Nie mam już Autor: ~Aliakcza [5.173.41.*]
    Nie sprzedałem żadnej akcji
  • Re: Nie mam już Autor: ~UchoPrezesa [188.147.37.*]
    Pan Aliakcza to wyjątkowo inteligentny inwestor naszej spółki. Życzymy dużo sukcesów i zysków na wzrostach ujemnych. Zarabiać na giełdzie potrafi każdy głupi, a zarabiać na wzrostach ujemnych potrafią nieliczni. Pan Aliakcza jest jednym z nich. Brawo.
  • Re: Nie mam już Autor: ~Bemmo [31.179.123.*]
    Czy pan Aliakcza to ujemny inwestor?
  • Re: Nie mam już Autor: ~Aliakcza [195.205.169.*]
    Nie sprzedam tyle akcji bo bym zbił kurs za mocno w dół :d chyba że rano ustawisz koszyczek
[x]
BRASTER -4,92% 0,58 2023-05-04 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.