Pora teraz na złoty krzyż i duży sygnał kupna na SMA200 I SMA100 ....MILEGO wieczoru a akcji w ff brak .... niebawem ruszają przetargi na boiska w gminach i powiatach w czym TAMEX się specjalizuje. ... miłej obserwacji ja cały czas pomału się akumuluje ale akcji brak
"Pora teraz na złoty krzyż i duży sygnał kupna na SMA200 I SMA100"
Dosłownie jeszcze kilka dni i to się zrealizuje samo przez się jeżeli te poziomy będą utrzymane. Rakieta zatankowana. Kwestia wciśnięcia kilku przycisków, bo jak widać załoga już na pokładzie i nikt nie chce wysiadać. :) Kierunek północ.
Chyba nie. Zbijanie kursu własnymi akcjami powoduje już jedynie drobne straty posiadanych akcji, więc jeżeli ktoś chce zwiększyć pakiet to trzeba pójść w górę.
Na dole nie da się już odbierać... W rzeczwistym obiegu są już ogony...
Pozdrawiam
Misiek
Nie macie jakiegoś ciekawego info które można zamieścić nawet na bankierku i nie rośnie :) domków od Alberoinwest zostaje jedynie 9... Czekam na ew. kolejną umowę z tym deweloperem lub info ze sami kupili działkę pod inwestycję. O budżetówkę i obiekty sportowe się nie martwię. Tam umowy będą wpadały tylko trzeba być cierpliwym. Myślę że 6-8 zł osiągalne jeszcze w tym roku.
Brakuje mi właśnie w spółce pomysłu na rozwój. Tylko czekanie na kolejne przetargi. Mogli by tworzyć drugą nogę biznesu i rozwijać bardziej budowę obiektów komercyjnych.