Świetlana przyszłość a tu kurs w drugim kierunku...
30-procentowy wzrost łącznej sprzedaży gry Succubus w grudniu – trzecim miesiacu od premiery tytułu!
Jeszcze w styczniu spółka planuje wydać grę z gatunku FPS – „Void Slayer”.
Kurs akcji wychodzi z korekty spadkowej i wraca do poziomów powyżej 4 zł.
W pierwszym kwartale 2022 premiera gry Succubus na konsole.
Liczy się gdzie będzie za miesiąc,kwartał, pół roku. Po co się ekscytujecie dziennymi notowaniami? Najważniejsze są fundamenty i przyszlosc a ta już teraz wygląda świetnie. Nie ma sensu bez przerwy tworzyć posty i się nakręcać, dajcie spółce robić swoje a zobaczysz gdzie będzie kurs przykładowo za kwartał. Co Wy w takiej gorącej wodzie kąpani? Macie zdrową spółkę z perspektywami a co najważniejsze że środkami na koncie, robiącą coraz lepsze gry, z rosnącą społecznością i przemyślana strategią a zachowujecie się jakby to była jakaś wydmuszka w rodzaju Art Games. Zacznijcie myśleć i działać jak inwestor długoterminowy a nie rozwydrzony, życzeniowy gimnazjalista, który musi szybko zarobić tu i teraz bo go akcje parzą. Więcej luzu Panowie i Panie :))
A tak na marginesie akcje MMS posiadam od Września , wiec z tym w gorącej widzie kąpani to raczej nie do mnie a do gimnazjum nie uczęszczałem ....
pozdrawiam
@Yolo 83.23.219* Faktycznie co do Cig to się zgodzę wskaźnikowo wygląda super c/z zapewne będzie jedne z najniższych w całym sektorze, Drago również wygląda obiecująco natomiast kwestie inwestorskie i cała reszta wygląda znacznie gorzej, tutaj zalecam dużą ostrożność mimo,że sam mam spory pakiet akcji. Co do reszty wymienionych spółek w moim odczuciu to żadna okazja. Jeszcze jedno Twoje IP kojarzę z Drago, udzielasz się tam z nickiem "zdychaj" powiem krótko, poziom Twoich wpisów jest tak niskich lotów jak i obrany nick. Wystarczy przejrzeć forum Drago by zobaczyć Twoja wątpliwą twórczość. Przypominam 83.23.219 polecam sobie zerknac.