Tabuny chętnych ! Popyt nie nadąża za podażą. Ludzie sie po prostu zabijaja żeby kupic perełkę, bo każdy chce zarobić ! No chyba , ze maja dość rozsądku i umieja liczyć - ci omijaja ltx z daleka
JUREK jak sam widzisz popyt jest olbrzymi na perle, rzeczywiście tabuny chętnych do kupna po 9,90 i 10zł akcji które niby można sprzedawać po 12,50 !!!! hahaha . Kto mądry to omija to badziewie i nikt się tego nie tyka! Pytanie ? Jaka cena perły jak się skończy skup?
Siedzieć ciągle z tymi papierami na koncie to trzeba być mega masochistą ekonomicznym ! Albo zwykłym nieudacznikiem życiowym, skazanym na ciągłe porażki i wieczną biedę i mieć na imie jurek
Daj Boże każdemu.Moja strategia polega na mega lenistwie i tak pomnożyłem kapital 3,6x.Cikawy jestem jak Pan.Jezeli Pana uraziłem to serdecznie przepraszam.Pozdrawiam
Określenie "ksywka" ma specyficzny - przestepczy rodowód. W dyskusjach ludzi kulturalnych to dysonans, chyba że przyjmujemy, iz wszystko co dotyczy Lentexu moze mieć podobny rodowód. Z wyrazami szacunku.