GamingFactory niebawem wypuszcza ElektrykSymulator, na steam ma rewelacyjne noty i kosmiczny PEAK, lepszy od GasStationSymulator. Pakować się ludzie, to tak odemnie :)
Daj dzieciom popisać. Niech się im wydaje, że wpływają na decyzje inwestorów. Symulator elektryka... Epika, kunszt i fundament z domieszką hawajskiego cementu... Elektryka, prąd nie tyka. Symulator zegarmistrza kupiłbym.
Uzupełnijcie liquid w e-papierosach i skupcie się na LOTR, czy innej popierdułce on-line. Weekend, to dodajcie jeszcze po dwa Desperdo'sy na łeb, bez przepitki. Herosi...
Gaming factory też mam w portfelu, i po tej obecnej cenie jest to całkiem niezła dywersyfikacja. Ale 4mass z tymi nowymi produktami (o których jest jakaś podejrzana dziwna cisza w espi) ma większe szanse na kosmiczne wybicie typu 1000% w miesiąc. A gaming może czekać na emeryturę, wszak lepsze akcje niż kisić pieniądze w gotówce przy obecnej inflacji
Kolego 4mass to 4mass, wytrwali tutaj sowicie zarobią. Myślę że wycena na poziomie 500mln zł zawita tutaj w ciągu dwóch- trzech lat, a dokładna obserwacja spółki pozwala mi sądzić że może nastąpić to szybciej. Także do targetu brakuje prawie 1000%. Problem tylko w tym żeby wytrzymać wzrosty i nie pozbyć się akcji zbyt wcześnie. Jak to mówił Pudzian cierpliwy to i kamień ugotuje :)
Kamień nie ma się gotować, a toczyć. By mchem nie zarastał. Tu się toczy, a jak wycieczki z przedszkolem uskuteczniasz na temat gier, to raczej nie to miejsce. Z szaconkiem, bo ogólnie i te sprawy...